Davutoğlu: Eserinizle övünün, Dolar 10 TL!

Davutoğlu: Eserinizle övünün, Dolar 10 TL!

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, doların 10 TL'yi görmesi üzerine sosyal medyadan mesaj paylaştı. Davutoğlu, 'Eserinizle övünün, Dolar 10 TL' dedi.

Dolar yurtiçinde piyasa kapanışının ardından 10 lirayı gördü. Tarihi zirveyi Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu yorumladı.

Davutoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "Eserinizle övünün, Dolar 10 TL! Milli onurumuzun simgesi olan TL 10 cent bile etmiyor!" derken "Büyük paralarla çalıştırdığınız propagandacılarla gerçeği gizleyemezsiniz. Aziz milletimiz “yerli ve milli” söylemine sığınıp, döviz ve faiz baronlarına hizmet edenlerin kim olduğunu gördü!" dedi.

Daha önceki açıklamalarında da hükümetin ekonomi politikasını eleştiren Davutoğlu, 'güven olmadan ekonomi olmaz' yorumunda da bulunmuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN