Haluk Levent: Ahbap müzisyenlerin faturalarını ödeyecek

Pandemi nedeniyle mesleklerini yapamayan müzisyenler geçim derdiyle mücadele ediyor. Sanatçı Haluk Levent, işsiz kalan müzisyenlerin 400 liraya kadar olan faturalarının Ahbap tarafından ödeneceğini duyurdu.

Müzisyenler, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında uygulanan kısıtlamalar nedeniyle mesleklerini yapamıyor. Geçimlerini sağladıkları mesleklerini yapamayan müzisyenlerin pandemi mücadelesine maddi zorlukla mücadele ekleniyor.

Ünlü müzisyen Haluk Levent, kurucusu olduğu Ahbap Platformu’yla birlikte pandemi döneminde işsiz kalan müzisyenlerin 400 liraya kadar olan elektrik, doğalgaz ve su faturalarını ödeyeceğini duyurdu.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Levent şu ifadeleri kullandı:

"Müzisyenler! Ödenmemiş su, elektrik ve doğalgaz faturanız varsa bizlere başvuru yapın. 400 TL’ye kadar olan faturalarınızı ödeyeceğiz. (Bugün Saat 14.30 da başvuru açacağız) Ayrıca bir heyet oluşturup kalıcı bir çözüm için Ankara’ya gideceğiz. Hepimiz zor durumdayız. Sevgili Müzisyenler! Sevgili sahne emekçileri! Rodi, sesçi, ışıkçı kardeşlerim. 400 TL’ye kadar olan faturalarınız için aşağıdaki linkten başvurunuzu yapabilirsiniz."

Yorum Yap
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İlgili Haberler

Haluk Levent'ten 'Cemile Teyze' çağrısı: Yangından sonraki sözleri yürekleri dağlamıştı
Müzik mezatta!
Kahveler ve kıraathaneler açık mı? İşte kahvehane ve çay ocağı çalışma saatleri

Güncel Haberleri