İki pitbull, 4 yaşındaki çocuğa saldırdı

Gaziantep'te bir sitenin bahçesinde pitbull cinsi iki köpeğin saldırısına uğrayan dört yaşındaki kız çocuğu ağır yaralandı. Hayati tehlikesi olduğu belirtilen çocuk hastaneye kaldırılırken, 3 kişi gözaltına alındı.

Gaziantep'te pitbull cinsi iki köpeğin saldırısına uğrayan 4 yaşındaki Asiye Ateş, ambulansla Gaziantep Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı. Hayati tehlikesinin olduğu belirtilen çocuk, ilk müdahalesinin ardından özel bir hastaneye sevk edildi.

6 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Olayın ardından soruşturma başlatan güvenlik güçleri, sitenin güvenlik görevlisi dahil 6 kişiyi gözaltına aldı. Çevredeki bir sitenin yönetimi tarafından beslendiği belirtilen söz konusu köpekler ise Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından koruma altına alındı.

Yorum Yap
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İlgili Haberler

Hastaneden açıklama geldi: İşte Asiye'nin son durumu
Pitbull saldırısına uğrayan Asiye uyandırıldı
Burcu Biricik: Nereye götürüyorsunuz bu hayvanları?

Güncel Haberleri