Burcu Biricik: Nereye götürüyorsunuz bu hayvanları?

Burcu Biricik: Nereye götürüyorsunuz bu hayvanları?

Sokak hayvanlarına yönelik kötü muamelenin artmaya başlamasına sosyal medyadan tepki yağmaya devam ediyor. Konuyla ilgili bir paylaşım da, ünlü oyuncu Burcu Biricik'ten geldi. Biricik, bir hayvanın kötü muamele gördüğü videoya yorum yaparak "Nereye götürüyorsunuz bu hayvanları? Toplanması gereken onlarca tecavüzcü, sapık, hırsız varken hayvanları mı toplamayı seçtik gerçekten?" dedi.

Gaziantep'te pitbull cinsi iki köpeğin 4 yaşındaki Asiye Ateş'e saldırmasından sonra sokak hayvanlarına yönelik şiddetin arttığı belirtiliyor. Sosyal medyada da yayılan bazı görüntülerde kimi insanlarca sokak hayvanlarına kötü muamele edildiği görülüyor.

Özellikle Twitter'da bu olaya hayvanseverlerden tepki yağarken, bir tepki de Camdaki Kız dizisinin başrol oyuncusu Burcu Biricik'ten geldi. Biricik, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, bir kişinin bir hayvanı sürükleyerek taşıdığı görülen bir videoya şu yorumu yaptı:

"Nereye götürüyorsunuz bu hayvanları? Toplanması gereken onlarca tecavüzcü, sapık, hırsız varken hayvanları mı toplamayı seçtik gerçekten?"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN