Şahan isyan etti: Sokak hayvanları ile ne ilgisi var?

Şahan isyan etti: Sokak hayvanları ile ne ilgisi var?

Gaziantep'te iki pitbull köpeğinin saldırarak yaraladığı Asiye'nin yaşadığı olay Türkiye'yi derinden yaraladı. Olay sonrası sokak hayvanlarına karşı başlatılan toplama girişimine karşı sanatçılardan tepkiler gelmeye başladı.

Gaziantep'te bir sitede pitbull köpeklerinin saldırısı sonucu ağır yaralanan Asiye'nin durumu tüm Türkiye'yi üzdü. Yaşanan olay sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, belediyelere yaptığı 'Sokak hayvanlarını barınaklara toplayın' çağrısı büyük tepki topladı ve belediyeler sokak hayvanlarını toplamaya başladı. Erdoğan, yaptığı çağrının ardından Gaziantep'te de "İşte, Asiye yavrumuzun başına gelen... Beyaz Türkler, sahip çıkın hayvanlarınıza" dedi.

Komedyen Şahan Gökbakar'da bu duruma tepki göstererek; Pitbulların saldırdığı küçük kızı duydum ve çok üzüldüm. Ama şuna anlam veremiyorum; pitbull saldırısı ile sokak hayvanlarının ne alakası var? Beya Türkler konuya nerden dahil oldu? Pitbull ile beyaz Türklerin ne alakası var? Sokak hayvanları ile konu nerde kesişti?" dedi.

İşte Gökbakar'ın o Tweetleri:

Sevgili dostlar, sokak hayvanları ile ilgili ne oluyor? Bana her yerden bişeyler yolluyorsunuz? Bu hafta sonu herşeyden uzak bir zaman geçirmeye çalıştım. O yuzden takip edemedim. Çok dezenformasyon var. Lutfen tam olarak ne oldugunu yazar mısınız...?

Pitbulların saldırdığı küçük kızı duydum ve çok üzüldüm. Ama şuna anlam veremiyorum; pitbull saldırısı ile sokak hayvanlarının ne alakası var? Beya Türkler konuya nerden dahil oldu? Pitbull ile beyaz Türklerin ne alakası var? Sokak hayvanları ile konu nerde kesişti?

Madem sokak hayvanları ile ilgili belediyeler adım atıyor, o zaman bu canlara uygun ortamlar, barınma yerleri yine belediyelerce hazırlanmış olmalıydı değil mi? Yoksa bu, o canlara yapılan bir zulüme dönüşmüş olmuyor mu? Bir kontrol ve düzenleme olmalı...

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (17)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
17 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN