Erdoğan: Beyaz Türkler hayvanlarınıza sahip çıkın

Erdoğan: Beyaz Türkler hayvanlarınıza sahip çıkın

Gaziantep'te konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, iki pitbullun saldırısında yaralanan Asiye Ateş'le "Bu köpekler parası bol olanların köpekleri. Belediyeleri sahipsiz hayvanları sokaktan alacak adımları atmaya çağırıyorum. İşte Asiye yavrumuzun başına gelen. Beyaz Türkler, hayvanlarınıza sahip çıkın. Bunun bedelini ödeyeceksiniz." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Gaziantep İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle;

IMF İLE DEFTERİ KAPATTIK

Bu ülkenin işadamını, polisini, savcısını tehdit eden bir genel başkan var. Gittiler çareyi otel lobilerinde buluştukları IMF komiserlerinde aradılar. Biz 23.5 milyar dolar borcu kapatıp IMF ile defteri kapattık. Şimdi 120 milyar dövizimiz var. Kendi çapsızlığını örtmek için millete umutsuzluk aşılayanlara asla kulak asmadık. Salgın sürecini başarıyla yönettik.

KILIÇDAROĞLU'NUN MERKEZ BANKASI ZİYARETİ

Merkez Bankasına gitti. Diyor ki, "Merkez Bankası bağımsız değil." Bağımsız olmasa seni oraya sokar mı? Bu kurum sana brifing veriyor, sen bu bilgileri medyayla paylaşıyorsun. Sende bu noktada haysiyet yok. TÜİK'e gitmek istedi. TÜİK, burada cevap verdi. 'Siz Merkez Bankası'nda imtihanı kaybettiniz' dedi. 'Siz yazılı sorun, biz yazılı cevap veririz' dedi.

BUNUN BEDELİNİ ÖDEYECEKSİNİZ

Asiye yavrumuzu pitbull köpekleri parçalama noktasına geldiler. Biz hayvanseverler noktasında yasal düzenleme yapalım dedik, yaptık. Bu yasal düzenleme ile ortaya bir de bedel çıkıyor. Asiye yavrumuzu biz ambulans uçakla, değerli kardeşim Ömer Özkan Bey'in hastanesine naklettik. Gerekli operasyonlar yapılacak. Bu köpekler parası bol olanların köpekleri. Belediyeleri sahipsiz hayvanları sokaktan alacak adımları atmaya çağırıyorum. İşte Asiye yavrumuzun başına gelen. Beyaz Türkler, hayvanlarınıza sahip çıkın. Ne oluyor, ne gidiyor, ne yapıyorlar? Böyle bir dertleri yok. Yavru paramparça oluyor, babayı nasıl kandırırızın derdindeler. Kandıramayacaksınız, bunun bedelini ödeyeceksiniz. Babasını da çalıştığı o yerden alıp, çok daha iye çalışabileceği bir yere yönlendireceğiz. Vatandaşımıza bu devlet nerede dedirtmedik dedirtmeyeceğiz.

ANTEP'TE 300 YATIRIM

İş dünyamız ve ekonomimiz için çok önemli bir uygulamayı devreye aldık. Belirsizliğin hüküm sürdüğü o günlerde sadece Antep'te 15 milyara mal olan 300 yatırım gerçekleştirdik. Dolaylı olarak 100 bin insanımıza istihdam sağladık. Otoyolları, enerji tesislerini hayata geçirdik.

2021 YILINDA DÜNYADA BÜYÜMEYLE KAPATAN İKİ ÜLKEDEN BİRİ TÜRKİYE

Siyaset kritik dönemlerde zor kararlar almayı gerektirir. Melese günü kurtarmak değil çeyrek asrı kurtarmak, görebilmektir. 2021 yılını dünyada büyümeyle kapatan iki ülkeden biri Türkiye oldu. Ülkemiz yatırım çekmeye devam ediyor. Üretiyor, ihraç ediyor. Özellikle Gaziantep destan yazıyor. Gençler sizinle ne kadar iftihar etsem azdır. Gaziantep'in ihracat, üretim kapasitesi artıyor. Bu yıl sonunda bu kentin ihracatı 12 milyar doları bulacak ve bunun için çaba gösteren herkese teşekkür ediyorum. Yatırım, üretim, istihdam gerçeği Türkiye'nin yeni modeli olacaktır.

ELEKTRİĞİ KİMİN ÜRETTİĞİNİ BİLMİYOR

Şurada genel hatlarıyla anlattıklarımla AK Parti ve Cumhur İttifakı'nın, muhalefetle arasındaki farkı ortaya koymuştur. Şanlıurfa'da ne diyor? Belediyeyi bize verin elektriği size bedava vereyim diyor. Ya bu adam ne kadar zavallı. Elektriği kimin ürettiğini bilmiyor. Belediyeler elektriği enerji bakanlığından alır ücretini öder. Adana'da sizin belediyeniz var, arkadaşlarımız sordu, 'Hadi Adana'daki çiftçilere bedava elektrik ver bedava verebiliyorsan. Yalan hep yalan. Biz onlardan hiçbir şey beklemiyoruz, gölge etmesinler başka şey istemeyiz. Antalya ve Muğla'da yangın oldu. Buraların belediyeleri sizde peki siz ne yaptınız? Oranın da altyapılarını biz yaptık.

İzmir bay Kemal'in milletvekili olduğu il değil mi? Afet olan bölgede o evleri kim yaptı yine biz yaptık. 750 kadar evi teslim ettik, 3 binini de yapıp teslim edeceğiz. Bizde laf yok icraat var; bay Kemal'de ise sadece laf var. Geleceğe ülkemizin damgasını vuracağız. Türkiye'yi aydınlık yarınlara taşıyacağız. Şüpheniz olmasın 21. yüzyılın yükselen yıldızı Türkiye'dir.

SEÇİME KADAR ÇALMADIK KAPI BIRAKMAYACAĞIZ

Hazır mısınız inkılaba, 2023 seçimine az kaldı. 2023 seçimine kadar çalmadık kapı, dokunmadık yürek bırakmayacağız. Kadın kolları, parti teşkilatları, icraatlarımızı tek tek anlatacağız. Birlik ve beraberliğimizin bozulmasına fırsat vermeyeceğiz. Birbirimizi Allah için seveceğiz. Makam, mevki, para pul için değil; Allah için seveceğiz. Gaziantep kardeşlerimizin dertleriyle dertleneceğiz, yanlarında olacağız. Bunu başardığımızda da 2023 seçimlerinde, sonrasında da yerel seçimlerde zafer bizimle olacak."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (51)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
51 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN