Gaziantep'te yine pitbull paniği

Gaziantep'te yine pitbull paniği

Gaziantep'te bir otomobilden atıldığı öğrenilen pitbull cinsi köpek, Doğa Koruma ve Milli Parklar ekipleri tarafından alınarak Gaziantep Hayvanat Bahçesine götürüldü. Köpek, barınakta koruma altına alındı.

Geçtiğimiz günlerde Gaziantep'te iki pitbull cinsi köpeğin 4 yaşındaki Asiye Ateş'e saldırarak çocuğu ağır yaralamasının ardından pitbull köpekler tekrar gündeme gelerek toplumda endişe yaratmış görünüyor.

Gaziantep'te tekrar pitbull cinsi sahipsiz bir köpeğin görülmesinin ardından olay, tekrar gündeme geldi. Köpeğin tasmasız bir şekilde Şahinbey ilçesine bağlı Kızılhisar Mahallesi'nde yol kenarında dolaştığını gören vatandaşlar, hemen ekiplere haber verdi. İhbar üzerine bölgeye jandarma ile Doğa Koruma ve Milli Parklar Ekipleri sevk edildi. Köpeği barınağa götürmek için olay yerine giden ekipler, köpeğin yola bir araçtan atıldığı bilgisine ulaştı.

Yoldan geçen bir hayvan sever köpeği mama vererek beslerken sahipsiz köpek, Doğa Koruma ve Milli Parklar Ekipleri tarafından Gaziantep Hayvanat Bahçesine götürüldü. Pitbull cinsi köpek barınakta koruma altına alındı.

NE OLMUŞTU?

Gaziantep'te, 22 Aralık 2021 Çarşamba günü Şahinbey ilçesi Beştepe Mahallesi'nde meydana gelen olayda; iki pitbull cinsi köpek, 4 yaşındaki Asiye Ateş'e saldırarak çocuğu ağır yaraladı. Olayla ilgili gözaltına alınan 6 şüpheli şahıstan 3'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN