Kılıçdaroğlu'ndan Öztürk Yılmaz'a geçmiş olsun telefonu

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Ankara'da parti genel merkezinde uğradığı bıçaklı saldırıda yaralanan Yenilik Partisi lideri Öztürk Yılmaz'ı telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti. Yılmaz'ı dört bıçak darbesiyle yaralayan zanlı gözaltında.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'da uğradığı saldırı sonucu bıçakla yaralanan Yenilik Partisi Genel Başkanı ve Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz’ı telefonla arayarak, geçmiş olsun dileklerini iletti.

ZANLI BOLU'DA YAKALANMIŞTI

Öztürk Yılmaz, dün akşam saatlerinde Ankara'da bir kişinin bıçaklı saldırısına uğramış ve hastaneye kaldırılmıştı. Saldırı ile ilgili olarak Serhat K. isimli zanlı dün gece Bolu'da yakalanarak ilk sorgusunun ardından Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerine teslim edilmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz taburcu oldu: Bu devir dönecek
Yenilik partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz sağlık durumu nasıl? Öztürk Yılmaz’ı kim neden bıçakladı?
Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz'a bıçaklı saldırı: Kan kaybı sonucu baygınlık geçirdi

Güncel Haberleri