Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz taburcu oldu: Bu devir dönecek

Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz taburcu oldu: Bu devir dönecek

Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, bıçaklı saldırıya uğramasının ardından kaldırıldığı hastaneden bugün taburcu oldu. Yılmaz, yaptığı açıklamada, "Ben, Musul’u yaşamış bir insanım. Korkmuyorum. Bu devir dönecek" dedi.

Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, bıçaklı saldırıya uğramasının ardından kaldırıldığı hastaneden taburcu edildi. Yılmaz, hastane önünde gazetecilere yaptığı açıklamada mücadelesinin devam edeceğini söyledi.

"Olayın nasıl olduğunu epey bir zamandır biliyorsunuz" diyen Yılmaz, "Bir tane şahıs, bizim sevenimiz olarak geldi. 2-3 dakika yanımda kaldı. Kahve ikram etmek istediğim anda, arkamda kaldı, bıçağı çekip boynumdan vurmak istedi. 4 tane bıçak yarası aldım. Bıçak yaralarım çok derin. Tedavim evde sürecek" diye konuştu.

Yılmaz şunları kaydetti:

Bir siyasi parti başkanı, cumhurbaşkanı adayı, seçime girme yeterliliğini almış bir parti başkanı… Ve bu parti başkanı, kendi ofisinde bıçaklı saldırıya uğruyor, ağır yaralanıyor. Bu ülkenin Cumhurbaşkanı açıklama yapmıyor. İçişleri Bakanı kınama yapmıyor. Yok. Sağlık Bakanı tek bir açıklama yapmıyor. Meclis Başkanı da aramıyor, kınama yayınlamıyor. Ne anlayacaksınız?

BU DEVİR DÖNECEK

Erkekseniz kendimiz karşıma çıkın. Bana katillerinizi, seri katillerinizi göndermeyin. Ben, Musul’u yaşamış bir insanım. Korkmuyorum. Bu devir dönecek. Siz beni yaraladınız ya... Bu devir dönecek. Ben, bunun öcünü sizden alacağım. Adaylığımla, cumhurbaşkanlığı adaylığımla alacağım. Programlarımı aksatmayacağım. Hepsine, hepinize meydan okuyorum. Çıkın karşıma bakalım.”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN