Öztürk Yılmaz'ı bıçaklayan saldırgan tutuklandı

Öztürk Yılmaz'ı bıçaklayan saldırgan tutuklandı

Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz'ı bıçaklayan saldırgan tutuklandı. Saldırgan ilk ifadesinde, Öztürk'ü devlet büyüklerine hakaret etmesi nedeniyle bıçakladığını söyledi.

Eski CHP Milletvekili ve Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, 7 Aralık Çarşamba akşamı Ankara'da parti genel merkezinde uğradığı bıçaklı saldırı sonucu yaralanmıştı. Yılmaz'ı 4 yerinden bıçaklayan saldırgan Bolu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde kaçmak üzereyken yakalanmıştı. Yılmaz'ı bıçaklayan saldırgan tutuklandı.

Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz’a, partisinin genel merkezinde bıçakla saldıran Serhat K, Ankara Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye getirildi. Soruşturmayı yürüten savcıya ifade veren şüpheli, tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edildi. Nöbetçi sulh ceza hakimliğindeki sorgusunun ardından Serhat K, "kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan tutuklandı.

'KİMSEDEN TALİMAT ALMADIM'

Şüpheli Serhat K. Emniyet'teki ifadesinde, devlet büyüklerine yönelik sözleri nedeniyle Öztürk'ü bıçakladığını ve kimseden talimat almadığını iddia etti.

İlgili Haberler
YORUMLAR (1)
1 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN