MHP lideri Bahçeli, Ülkücü Şehitler Anıtı’nı ziyaret etti

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli; milletvekilleri, MYK ve MDK üyelerinin katılımıyla yapılacak toplantı için Kızılcahamam ilçesine geldi. MHP lideri, Kızılcahamam'daki Ülkücü Şehitler Anıtı'nı ziyaret etti.

Milletvekilleri, Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve Merkez Disiplin Kurulu (MDK) üyelerinin katılımıyla yapılacak toplantı için Kızılcahamam ilçesine gelen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, toplantı öncesi Ülkücü Şehitler Anıtı'na ziyarette bulundu. Anıtta Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından dua eden Bahçeli, şehit isimlerinin yazılı olduğu alana karanfil bıraktı.

Bahçeli, anıtta bulunan 'Gökbörü Otağı'nda bir süre partililerle sohbet etti, daha sonra toplantının yapılacağı otele geçti.

MHP'nin, 2023 yılında yapılacak genel seçimlerle Cumhurbaşkanlığı seçimine hazırlık mahiyetinde 2021'den bu yana sürdürdüğü program çerçevesinde düzenlediği toplantıda, ülke gündeminde yer alan konular değerlendirilecek.

Yorum Yap
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Yorumlar (14)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İlgili Haberler

Bahçeli, CHP'ye yüklendi: Türkiye'de dezavantajlı hiçbir kesim yoktur
Bahçeli'den Sezen Aksu'ya tepki: Herkes aksini söylese de MHP selin akıntısına kapılamaz
Devlet Bahçeli'den Cumhurbaşkanına saldırı açıklaması

Güncel Haberleri