Bahçeli, CHP'ye yüklendi: Türkiye'de dezavantajlı hiçbir kesim yoktur

Bahçeli, CHP'ye yüklendi: Türkiye'de dezavantajlı hiçbir kesim yoktur

MHP lideri Bahçeli, partisinin Kızılcahamam'daki kampında basın toplantısında konuştu. Bahçeli, muhalefete yüklenerek "Türkiye'de dezavantajlı hiçbir kesim yoktur. Bunu söyleyenler bir avuç kiralık kalem, siyaset artığıdır. Bu, milli kimliği yok saymak, bölücülüktür" ifadesini kullandı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Kızılcahamam'daki kampında basın toplantısında konuştu. Bahçeli, konuşmasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere Millet İttifakı'na yüklendi. MHP lideri, CHP için "Türkiye'de dezavantajlı hiçbir kesim yoktur. Bunu söyleyenler bir avuç kiralık kalem, siyaset artığıdır. Bu, milli kimliği yok saymak, bölücülüktür." dedi.

'CHP'YE OY VEREN VATANDAŞLARIMIZ ALDATILMAKTADIR'

Bahçeli'nin konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

"CHP; Atatürk'ün yolundan ayrılmıştır. Zillet ittifakı Türk demokrasi ve siyaset hayatına döşenmiş mayın tarlasıdır. Zillet ittifakı Türkiye'ye doğrultulmuş kanlı silahın pas tutmuş tetiğidir. CHP'ye oy veren vatandaşlarımız aldatılmaktadır. Kılıçdaroğlu ve yönetimi altındaki CHP, tanınamaz durumdadır. Neredeyse bir tehdit varsa CHP veya yandaşları yanındadır. Türk milliyetinin hassasiyetlerinin siyasi olduğunu söylemektedir, ateşle oynamaktadır.

'TÜRKİYE'DE DEZAVANTAJLI HİÇBİR KESİM YOKTUR'

Türkiye'de dezavantajlı hiçbir kesim yoktur. Bunu söyleyenler bir avuç kiralık kalem, siyaset artığıdır. Bu, milli kimliği yok saymak, bölücülüktür. Engelliliğin dezavantaj olduğunu söylemek yalandır. Cinsel yönelimin dezavantaj olduğunu söyleyip yasal zemin hazırlaması kabul edilemez.

CHP milli ahlaka el kaldırmıştır. Türkiye'ye yumruk sallamıştır. CHP, milleti birbirine düşürmeye çalışan bir siyaset temsilcisidir. Maskelerini düşüreceğiz, iplerini pazara çıkaracağız, bu partiye oy veren vatandaşlara gerçeği göstereceğiz.

'CUMHUR İTTİFAKININ ADAYI BELLİ, TAVRI NETTİR'

Cumhur ittifakı işgüzarlığa paye vermeyen, tavşan aday çıkarmaya çalışmayan bir ittifaktır. Bizim için bu ittifakın devamlılığı diriliş ve yükseliş muvaffakiyetidir. Bizim için bir erdem meselesidir. Cumhur ittifakının geldiği yer belli, ulaşmak istediği yer bellidir. Her konuda öncülük yapan halkın ittifakıdır. Bizimkisi bir demokrasi ittifakıdır. Adayımız belli, tavrımız nettir.

'ZİLLET İTTİFAKI, KENDİ BACAĞINDAN ASILA ASILA BACAK KALMADI'

Buna karşı zillet ittifakı her konuda belirsizdir. Aday adayları arasındaki rekabet devamlı kamçılanmaktadır. İttifak içindeki partilerin eşit olarak temsil edilmesini dile getirerek, marjinal küsurat partileriyle de eşit olma istenmektedir. Zillet ittifakı kendi bacağından asıla asıla ortada bacak kalmamıştır. Bir masa etrafında nasıl oturacaklarına karar bile verememişlerdir. En sonunda da dibi boylayacaktır.

'DAVUTOĞLU'NA SORMALISIN'

Kılıçdaroğlu cuma günü televizyonda iktidarı eleştireyim derken kazara 'Serok Ahmet’e vurmuştur. Demiştir ki 'Kendi topraklarından Süleyman Şah Türbesi'ni kaçırdılar.' Kılıçdaroğlu bunu Davutoğlu'na sormalısın. Bu acziyeti onun yüzüne haykırmalısın.

'KILIÇDAROĞLU VE İMAMOĞLU BİRBİRİNİN AÇIĞINI KOLLUYOR'

Kılıçdaroğlu, bir TV programında, İmamoğlu'nun karda Birleşik Krallık elçisiyle balık yediğinden haberdar olduğunu söylemişti. Bu ikisi birbirinin açığına kollamak istiyor, Cumhurbaşkanlığı adaylığı için. CHP kumpasların partisidir. Bu CHP'ye aklı başında kim güven duyabilecektir? Güçlendirilmiş parlamenter sistem diyorlar, içeriğini kendileri de bilmiyorlar.

Milli yükselişin mimarı Cumhur ittifakı, sistemi Cumhurbaşkanlığı sistemidir. Seçim Haziran 2023'te yapılacaktır. Bundan geriye dönüş muhtemel değildir. Milletin sözü üstüne söz söylemek bize düşmez. Cumhur ittifakı ahlaki ilkelerine bağlı kalacaktır.

'BİZİM DE ASKIDA EKMEK PROJEMİZ VAR, HABERİN OLDU MU?'

Bildiğiniz gibi ABD'nin yeni büyükelçisi Türkiye'ye gelmiştir. Bu adamın ayağının tozuyla koşa koşa İmamoğlu'na gitmesi bir mesajdır. Güya askıda faturayla ilgili bilgi alacakmış, sen kimi kandırıyorsun? Bizim de askıda ekmek projemiz var, haberin oldu mu? Okyanus ötesindeki talimat listesini belli ki uygulamaya koyulmuşlardır. Herkes haddini, hududunu bilsin. Türkiye'yi yön verilecek, idaresi çiğnenecek bir ülke olarak göremezler.

'AVRUPA KONSEYİ KENDİ İŞİNE BAKSIN'

Aynı şekilde Kavala davasıyla ilgili de durum budur. Avrupa'nın sözde kararı Türkiye'nin hukuk gücüne karışmaktır. Avrupa Konseyi kendi işine bakmalıdır. İnsan hakları diye bağıranlar, Yunanistan'ın yaptıklarına, İpsala'ya girip ölümüne neden olan masumlar Batılı olsaydı yer yerinden oynamaz mıydı? Buna ses çıkarmayanları kınıyorum. Kimse bize özgürlük dersi vermeye kalkışmasın. Biz alayının ederini, giderini, çapını, çalımını biliriz.

'ZİLLET İTTİFAKI GİRDİĞİ YOĞUN BAKIMDAN ÇIKAMAYACAK'

HDP PKK'nın gözetleme kulesidir. Bunlara yönelik operasyonlarımızı kınayanlar vatan hainidir. Bunlarla beraber yürüyenlerin bunlardan bir farkı yoktur. Bir CHP'li, şehitimizin fotoğrafını paylaşıp 'barışamadık' yazmış. Ne barışı teröristle? Demirtaş'ın Cumhurbaşkanı adayı olmasını isteyen CHP'nin tıyniyeti bellidir. Bunların hepsi aynıdır. İnanıyorum ki, milletim zillet ittifakını girdiği yoğun bakımdan çıkarmayacak. Yakında bunlar, milletin gözünde hiçbir değerleri olmadığını görecekler.

'ATATÜRK'E SALDIRMAK ŞEREFLİ BİR TAVIR DEĞİL'

Atatürk'e saldırmak şerefli bir tavır değildir. Onun Onur Anıtı'na musallat olan, yıkmaya çalışan müptezellerin bu vatanın evladı olduğu düşünülemez. Bir fanidir fakat yaptıklarıyla yaşamaktadır. Biz de aynen onun gibi sesleniyoruz; Ne mutlu Türkiye diyene!

Son olarak, sayın Cumhurbaşkanımızın Ukrayna ile ilişkilerdeki dengeyi sağlamasında yanında olduğumuzu bildiriyoruz.

Ümitsizlik yoktur, iman varsa ümit vardır."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (74)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
74 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN