MSB Avaşin Basyan operasyonundan görüntüler paylaştı

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Avaşin-Basyan'da teröristlerin bulunduğu mağaraya operasyon düzenledi. Bakanlık operasyona ait görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşarak, 4 PKK'lı teröristin teslim olduğunu açıkladı.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki Pençe Yıldırım operasyonu bölgesindeki Avaşin-Basyan'da teröristlerin bulunduğu mağaraya operasyon düzenleyerek 4 PKK'lı teröristi yakaladı.

Bakanlık, şu açıklamayı yaptı:

"Teröristlerin inine nokta operasyon! Irak’ın kuzeyindeki terör inlerini basmaya devam eden Türk Silahlı Kuvvetlerimiz; Pençe-Yıldırım operasyon bölgesindeki Avaşin-Basyan’da tespit edilen ve teröristlerin barındığı belirlenen mağaraya nokta operasyon gerçekleştirdi. Komandolarımızı mağaranın girişinde görünce kaçamayacaklarını anlayan ve sözde liderleri tarafından ölüme terk edildiklerinin farkına varan 4 PKK’lı terörist teslim olarak Mehmetçiğimizin merhameti ile karşılaştı. Mağarada ise çok sayıda silah ve mühimmat da ele geçirildi."

Yorum Yap
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Yorumlar (8)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İlgili Haberler

Bedelli askerlik ne kadar? Bedelli askerlik taksit oluyor mu?

Güncel Haberleri