Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde gözaltı sayısı 11'e yükseldi

Sunucu Ece Erken'in eşi, avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili gözaltı sayısının 11'e yükseldiği öğrenildi. Operasyonda 'Kasten Öldürme' eylemini gerçekleştirdiği belirlenen Kadir Yasak ve Ali Yasak'ın da aralarında bulunduğu 9 kişi daha yakalandı.

Beşiktaş'ın eski yöneticilerinden, avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu Yeşilköy'deki restoranda uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürüldü. Polis, şüphelileri belirledi. İlk olarak 2 kişi gözaltına alındı. Soruşturmanın devamında 19 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Operasyonda 'Kasten Öldürme' eylemini gerçekleştirdiği belirlenen Kadir Yasak ve Ali Yasak'ın da aralarında bulunduğu 9 kişi daha yakalandı.

Şüphelilerin evlerinde yapılan aramada ruhsatsız silah ele geçirildi. Şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Yorum Yap
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İlgili Haberler

Ece Erken öldürülen eşinin ardından ilk kez konuştu: Planlı cinayet
Şafak Mahmutyazıcıoğlu, son yolculuğuna uğurlandı: 'Keşke ben ölseydim'
Emniyet'in Mahmutyazıcıoğlu cinayeti nedeniyle arandığını söylediği 'Drej Ali'den ilk açıklama

Güncel Haberleri