Emniyet'in Mahmutyazıcıoğlu cinayeti nedeniyle arandığını söylediği 'Drej Ali'den ilk açıklama

Emniyet'in Mahmutyazıcıoğlu cinayeti nedeniyle arandığını söylediği 'Drej Ali'den ilk açıklama

Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde hakkında arama kararı çıkarıldığı iddia edilen 'Drej Ali' lakaplı Ali Yasak, aranan kişinin kendisi olmadığını, aynı isimli yeğeninin arandığını söyledi.

Yeşilköy Balıkçılar Çarşısı'nda Beşiktaş Spor Kulubü eski yöneticisi ve ünlü sunucu Ece Erken'in eşi Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun silahlı saldırıyla öldürülmesi sonrası Emniyet, 'Drej Ali' lakaplı Ali Yasak hakkında arama kararı çıkarıldığını açıklamıştı.

"İKİ YEĞENİMİN ARANDIĞI DOĞRUDUR"

Sözcü'den Saygı Öztürk'e konuşan Ali Yasak, aranan kişinin kendisi olmadığını, aynı isimli yeğeninin arandığını söyledi. Yasak, şunları anlattı:

"Avukat Şafak Bey’i öldürdüğü gerekçesiyle iki yeğenimin arandığı doğrudur. Kardeşim Mehmet Yasak'ın oğulları. Ancak ben Mehmet Yasak'la 20 yıldır konuşmuyorum. Aynı şekilde yeğenlerimi de son olarak 4 yıl önce annemin cenazesinde gördüm. Onlarla da hiçbir irtibatım yok.

Çocuklarımı evlendirdiğimde de kardeşimi de, yeğenlerimi de davet etmedim. Aynı şekilde o da kendi çocuklarını evlendirdiğinde beni ve çocuklarımı davet etmedi. Yani hiçbir ilgimiz, alakamız yok. Yeğenimin adının Ali olması nedeniyle, sanki olayı yapan benmişim gibi basında yer alıyorum.

"POLİS BENİ ARAMIYOR"

Ben aranan birisi değilim. Şu anda da işyerimdeyim. Polis beni aramıyor. Arıyorsa da adresim belli. Şu anda da işyerimdeyim. Aranan yeğenlerimin de babası tarafından bulunup teslim olmalarını istediğini öğrendim. Doğrusu da polise gidip teslim olmalarıdır. Avukat Şafak Beyi de tanımazdım."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN