Fikret Orman'dan Mahmutyazıcıoğlu açıklaması

Fikret Orman'dan Mahmutyazıcıoğlu açıklaması

Beşiktaş eski başkanı Fikret Orman, Beşiktaş eski yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesine ilişkin olarak yaptığı açıklamada, "Kardeşimi kaybettim" dedi.

Beşiktaş eski yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun silahlı saldırıda öldürülmesinin ardından eski başkan Fikret Orman'dan açıklama geldi.

Fikret Orman, Skorer'e yaptığı açıklamada, "Kardeşimi kaybettim" dedi. Orman, "Benim çok sevdiğim bir insandı. Kardeşim gibiydi. Hâlâ olayın şokundayım. Çok üzgünüm" ifadelerini kullandı.

"TÜM BEŞİKTAŞLILARIN BAŞI SAĞ OLSUN"

Orman şunları anlattı: "Saldırı gece yarısı 00.00'da gerçekleşmiş. Ben saat 18.00'de yanına gittim 20.00'de oradan ayrıldım. Öncesinde beni aradı, ABD'ye gitmeden önce 'gel bir yemek yiyelim' dedi. Ben de o yüzden gitmiştim. Kızım beklediği için yemekten erken ayrıldım. Sonra gece haberi duydum, inanamadım. Allah ailesine, sevdiklerine sabır versin. Tüm Beşiktaşlıların başı sağ olsun."

Mahmutyazıcıoğlu, Fikret Orman döneminde yaklaşık 1 yıl Beşiktaş Kulübü'nün hukuk işlerinden sorumlu yönetim kurulu üyeliğini yapmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN