Bircan Bali gözyaşlarına boğuldu: Ece Erken'den haber alamıyoruz

Bircan Bali gözyaşlarına boğuldu: Ece Erken'den haber alamıyoruz

Sunucu Ece Erken'in eşi, Beşiktaş eski yöneticisi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun gece yarısı bir balık restoranında silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybetmesi sonrası Ece Erken'in yakın arkadaşı Bircan Bali, Ece Erken'e ulaşamadıklarını söyledi.

Ünlü sunucu Ece Erken ile evlenen Beşiktaş Kulübü eski yöneticisi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Yeşilköy Balıkçılar Çarşısı'nda saat 00.30 sıralarında silahla vurularak hayatını kaybetti.

Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz sunucularından Seren Serengil canlı yayında yaptığı açıklamada "Şok içindeyiz şaşkınız, insanın sevdiğinden ayrılması çok zor. Kelimelerle ifade edemiyorum, zorlanıyorum. Hain bir saldırıyla hayattan koparılmasına çok üzgünüz. Alçakça, kendi mekanında kurşunlar üzerine boşaltıldı. Şafak kızlarıyla uyusun diye Ece başka odada yatardı. Dün konuştuğumuzda kızlarını Bodrum'a getirecekti. Evlendiği gün 'artık ölsem de gam yemem' demişti. Hiç kulağımdan gitmeyecek. Mekanı cennet olsun, ailesine ve çocuklarına, eşine sabır diliyorum" dedi.

VÜCUDUNA 7 KURŞUN İSABET ETTİ

Canlı yayında gözyaşlarına boğulan Bircan Bali ise "Kıymetli abim. Vücuduna 7 kurşun isabet edecek şekilde vuruldu. Hastanede kan kaybından dolayı öldü. Ece'yle inanılmaz tutku dolu bir ilişkisi vardı. İlk günden beri tanık olduğumuz... Şafak abi çocuklarına çok düşkün bir babaydı. Önce şoförüne ateş etmişler sonra Şafak abiye. Hastane olay yerine çok yakın" şeklinde konuştu.

"ECE'YE KİMSE ULAŞAMIYOR"

Yakın arkadaşı Ece Erken'den saatlerdir haber alamadıklarını söyleyen Bali, sözlerine şöyle devam etti: "Saatlerdir Ece'den haber alamıyoruz. Gece hastaneye gitmiş. Hastanın öldüğünü duyduğu an onu göndermişler. O saatten itibaren Ece'ye kimse ulaşamıyor."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN