Şafak Mahmutyazıcıoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında, neden öldü?

Şafak Mahmutyazıcıoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında, neden öldü?

Şafak Mahmutyazıcıoğlu, 27 Ocak 2022 Perşembe günü uğradığı silahlı saldırı sonucunda yaşamını yitirdi. Bir dönem Beşiktaş'ta yöneticilik yapan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, sunucu Ece Erken ile evliydi. Peki, Şafak Mahmutyazıcıoğlu kim tarafından öldürüldü, mesleği neydi? İşte, biyografisi...

Eski Beşiktaş yöneticisi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu 27 Ocak 2022 tarihinde 00.30 sıralarında uğradığı silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybetti. Şafak Mahmutyazıcıoğlu, magazin gündeminde eski eşi Benan Kocadere ile boşanma süreçleri ve ünlü sunucu Ece Erken ile evliliği nedeniyle uzun süre konuşulmuştu.

ŞAFAK MAHMUTYAZICIOĞLU'NUN HAYATI

Şafak Mahmutyazıcıoğlu, 1980 yılında Rize'de dünyaya geldi.

Babası diş hekimi, annesi ise eczacıdır.

Lisans eğitimini İstanbul Kültür Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde tamamladı.

Üniversiteden mezun olduktan sonra kendi hukuk bürosunu açtı ve birçok firmaya hukuk danışmanlığı yaptı.

Avukat Oktay Kurman ile beraber Kültür Hukuk Bürosunu kurarak, İdare Hukuku, Gayrimenkul Davaları ve Ceza Hukuku alanında çalışmalarını sürdürdü.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nde, Fikret Orman'ın başkanlığı döneminde hukuk işlerinden sorumlu yönetim kurulu üyeliği yaptı.

2.jpg

ŞAFAK MAHMUTYAZICIOĞLU'NUN ÖLÜMÜ

Silahlı saldırı, Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun İstanbul Yeşilköy'deki bir balıkçı restoranında oturduğu sırada gerçekleşti. 00.30 sıralarında dışarıdan gelen şahıslar Mahmutyazıcıoğlu ve şoförüne ateş açtı. Saldırı esnasında toplam 7 el ateş edildiği öğrenildi. Saldırı sonrasında restoran ve çevresinde büyük panik yaşanırken, saldırganlar olay yerinden kaçtı. Vücuduna 4 kurşun isabet ederken Mahmutyazıcıoğlu hayatını kaybetti. Mahmutyazıcıoğlu'nun olayda yaralanan şoförü ise hastaneye kaldırıldı.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü, uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden eski yönetim kurulu üyesi Şafak Mahmutyazıcıoğlu için başsağlığı mesajı yayımladı.

Yayımlanan mesajda, "Eski yönetim kurulu üyelerimizden Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve camiamıza başsağlığı dileriz" ifadeleri kullanıldı.

cocuklari-ile.jpg

ŞAFAK MAHMUTYAZICIOĞLU'NUN ÖZEL YAŞAMI

1980 tarihinde doğan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, 2022 yılında uğradığı silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybettiğinde 42 yaşındaydı.

2005 yılında Benan Kocadereli ile evlendi; ancak ikili evliliklerini 2020 yılında noktaladı. Çiftin iki çocuğu bulunuyor.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu 28 Haziran 2021 tarihinde ise sunucu Ece Erken ile evlendi.

Sosyal paylaşım sitesi Twitter'da @yazicioglusafak kullanıcı adıyla yer almaktadır.

ece-erken.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN