THY'den İstanbul Havalimanı kararı: Tüm uçuşlar durdu

İstanbul'da üç gündür süren kar yağışı hayatı olumsuzu etkiliyor. THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, İstanbul Havalimanı'ndaki tüm uçuşların gece 00:00'a kadar ertelendiğini açıkladı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün günlerdir uyarılarda bulunmasının ardından İstanbul’da başlayan kar yağışı etkisini sürdürüyor. Olumsuz hava şartları nedeniyle hava ulaşımı da durumdan etkileniyor.

THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, İstanbul Havalimanı'nda uçuşların saat 00.00'a kadar ertelendiği duyurdu. THY Genel Müdürü Ekşi saat 13.00'te başlayacağını duyurmuştu. Havalimanında kar temizleme çalışmaları ise devam ediyor.

THY Basın Müşaviri Üstün yaptığı açıklamada, "İlgili otoriteler havalimanlarımızı ve ulaşım yollarını uçuşlarımıza yeniden hazır hale getirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Alınan karar doğrultusunda İstanbul Havalimanı operasyonlarımız bu gece 00:00'a kadar durdurulmuştur" dedi.

Yorum Yap
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Yorumlar (5)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İlgili Haberler

İstanbul'da hayat durdu
İstanbul Havalimanı'nda uçuşlar ne zaman başlayacak? Son dakika duyurusu!
İstanbul'da özel araçla trafiğe çıkma yasağı saat kaçta bitiyor?

Güncel Haberleri