Telefonunuza bu mesaj gelirse sakın tıklamayın! Ramazan hediyesi tuzağı: Tüm hesaplarınızı ele geçirebilirler!

PTT'den 2000 TL Ramazan hediyesi açıklamaları ile gelen mesaj herkesin başını yakacak. Online mesajlaşma platformlarında dolaşan o mesaj vatandaşların dikkatinde yer alıyor. Peki, PTT 2000 TL Ramazan hediyesi mesajları gerçek mi? İşte merak edilen o sorunun yanıtı…

Ramazan Bayramı'na yaklaşırken dolandırıcılar bu kez de Ramazan Bayramı'nı hedef aldı. PTT'den 2.000 TL Ramazan hediyesi linki ile paylaşılan mesaj hakkında araştırmalar devam ediyor. Online mesajlaşma platformlarında yayınlanan o mesaj linkinin gerçek olup olmadığı en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki, PTT 2000 TL Ramazan hediyesi mesajları gerçek mi? İşte merak edilen o sorunun yanıtı…

RAMAZAN HEDİYESİ MESAJI DOĞRU MU?

Ramazan ayı ile birlikte hediyeler dağıtılırken PTT'den 2000 TL Ramazan hediyesi başlıklı mesaj vatandaşların gündeminde yer alıyor. Mesajda bulunan linke tıklayanların 20 kişi bu linki iletmesi durumunda PTT'den Ramazan hediyesi kazanacağı iddia ediliyor. Daha önce birçok market zincirinin tarafından yayınlanan linklerin olduğu görülürken bu kez de PTT benzer bir link ile gündeme geldi.

LİNKE TIKLAMAYIN

PTT'den 2000 TL Ramazan hediyesi başlığı ile gönderilen link en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Konu hakkındaki açıklama PTT'den geldi. Gönderilen bu mesajların PTT ile hiçbir ilgisi bulunmadı ifade edilirken linkin virüs bulaştırma riskinin de yüksek olduğu ifade edildi.

PTT'den gönderildiği iddia edilen 2.000 TL Ramazan hediyesi linkini 20 kişiye paylaşılması durumunda hediye kazanma şansı olduğu iddia edilmektedir. Uzmanlar bu linki dolandırıcıların bir sistemi olduğunu ifade ederken belirli aşamadan sonra cihazlara virüs bulaşma ihtimali olduğu vurgulanıyor. Cep telefonlarına gelen linke tıklamanız durumunda cihazınıza virüs bulaşma tehlikesi bulunmaktadır. Bu nedenle bu mesajı da karşılaşan kişilerin linke tıklamaması tavsiye ediliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Milyonlarca emekliye kötü haber! Planlar suya düştü, beklenen olmadı: İktidar o tarihi işaret etti
O vergi kaldırıldı! Cep telefonu alacakları havalara uçuracak haber geldi, zam iptal oldu
Bu çanta öyle bir malzemeden yapıldı ki, satın almak için evi, arabayı satmak gerekiyor!

Güncel Haberleri