Türkiye'de yer yerinden oynayacak! Meteoroloji 14 şehir için sarı kodlu uyarı yaptı! Kimse evden dışarı adım atamayacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamalar yakından takip ediliyor. Türkiye sağanak yağışların etkisi altına girerken 14 şehir içinde sarı kodlu uyarı yapıldı. İşte güncel hava durumu tahminleri…

Türkiye yağışlı havaların etkisi altına girerken Meteoroloji Genel Müdürlüğü 14 şehir için sarı, 1 şehir içinde turuncu kodlu uyarı yaptı. Özellikle İç Anadolu Bölgesi ve batı Karadeniz'in iç kesimlerinde gök gürültülü sağanak yağışların görüleceği belirtilirken vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerektiği belirtildi. Meteoroloji tarafından yapılan açıklamalar kapsamında 7 bölgenin sağanak yağışlara teslim olacağı ifade edildi. Özellikle Ankara'da görülen sağanak yağışların 19 Mayıs Cuma günü de devam edecek aktarıldı. İşte güncel hava durumu tahminleri…

METEOROLOJİDEN SARI KODLU UYARI

Meteoroloji 14 şehir için sarı, bir şehir içinde turuncu alarm uyarısı yaptı. Meteoroloji tarafından verilen sarı kodlu uyarı kapsamında Ankara, Çankırı, Kırşehir, Nevşehir, Van, Aksaray, Şırnak, Bolu, Çorum, Kastamonu, Konya, Sivas, Yozgat ve Kırıkkale’de sağanak yağışların görüleceği belirtildi. Bunun yanı sıra Meteorolojiden Hakkari içinde turuncu kod uyarısı geldi.

İÇ ANADOLU VE BATI KARADENİZ DİKKAT!

AA'da yer alan bilgiler doğrultusunda Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 19 Mayıs uma günü İç Anadolu ve batı Karadeniz'in iç kesimlerinde gök gürültülü sağanak yağış uyarısında bulunduğu belirtildi. Bölgelerde yaşanacak olumsuz hava şartlarına karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerektiği vurgulandı.

TÜRKİYE YAĞMURA TESLİM OLACAK

Ankara'da birkaç gündür görülen sağanak yağışlar 19 Mayıs Cuma günü de devam edecek. Başkentte ve İstanbul'da sıcaklığın 18 derece olduğu belirtilirken İzmir'de ise 24 derece olacak aktarıldı. 3 büyük şehirde de yağışlar etkili olacak.

BİR UYARIDA İZMİR'E GELDİ

Ankara ve İstanbul'un Ardında İzmir içinde sağanak yağış uyarısı yapıldı. İzmir'in kuzey ve doğusundaki ilçelerde öğle saatlerinden itibaren gök gürültülü kuvvetli sağanak yağış beklentisi olduğu belirtildi. Yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların önlem alması gerektiği aktarıldı.

Yorum Yap
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İlgili Haberler

Bu şehirlerde yaşayan memura ek zam müjdesi! Bakan Çavuşoğlu açıkladı: Devlet katkısı ödenecek
Seçimden sonra kıymanın kilosu 500 TL, ekmek 10 TL olacak! Uzman isimden korkutan tablo
Dolara yatırım yapmak isteyenler için son fırsat! Seçimden sonra öyle bir rakama çıkacak ki...

Güncel Haberleri