2022'nin en çok aranan dizisiydi: Yalı Çapkını karakterlerinin en çok dinlediği şarkılar herkesi şaşırttı!

Yapımını OGM Pictures'ın üstlendiği, çekimlerinin ise Gaziantep'in Millet Hanı'nda ve Sabancı ailesinin Beylerbeyi'ndeki yalısında yapıldığı Yalı Çapkını dizisinin karakterlerinin yıl boyunca en çok dinlediği şarkılar herkesi şaşırttı.

İlk bölümü 23 Eylül'de yayınlanan ve o tarihten bu yana Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşarak son dönemin en iddialı yapımları arasında yer alan, başrolünde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor gibi isimlerin yer aldığı 'Yalı Çapkını' dizisi adından söz ettirmeye devam ediyor.

Ünlü dizi, 2022 yılında Google'ın Türkiye'nin arama sıralamasında ilk sırada yer alarak en çok aranan dizi oldu.

Yapımını OGM Pictures'ın üstlendiği, çekimlerinin ise Gaziantep'in Millet Hanı'nda ve Sabancı ailesinin Beylerbeyi'ndeki yalısında yapıldığı dizinin başrolünde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor gibi isimler yer alırken dizinin karakterlerinin yıl boyunca en çok dinlediği şarkılar herkesi şaşırttı.

Dizinin yapımcılığını üstlenen OGM Pictures, sosyal medya hesabında dizi karakterlerinin 2022 yılında dinlediği şarkıları sıraladı. İşte Yalı Çapkını karakterlerinin en çok dinlediği şarkılar...

Afra Saraçoğlu'nun canlandırdığı Seyran karakteri bu sene Mabel Matiz'den "Fırtınadayım" şarkısını dinledi.

​​​​​​​

Mert Ramazan Demir'in hayat verdiği Ferit Korhan karakteri ise Athena'dan "Yalan" şarkısını dinledi.

Emre Altuğ'un canlandırdığı Ferit ve Fuat’ın babası Orhan karakteri "Aşk-ı Kıyamet" şarkısını çok kez dinledi.

​​​​​​​

Seyran ve Suna’nın babası Kazım ise Akif Çekirge'de "Antep'in Hamamları" dinledi.

Ersin Arıcı'nın canlandırdığı Ferit’in koruması Abidin karakteri ise Mehmet Güreli'den "Kimse Bilmez" adlı parçayı bu sene çok kez dinledi.

​​​​​​​

2022'DE GOOGLE'DA EN ÇOK ARANAN DİZİ

Gülseren Budayıcıoğlu'nun hikayesinden esinlenerek oluşturulan Yalı Çapkını dizisi yeni bir başarıya imza attı. Her bölümüyle sosyal medyada da gündem olan dizinin, 2022 yılında Google'ın Türkiye sıralamasında en çok aranan dizi olduğu ortaya çıktı.

Listede Yalı Çapkını'nı bir diğer Star dizisi Duy Beni, Gelsin Hayat Bildiği Gibi, Tozluyaka ve Cem Yılmaz'ın dizisi Erşan Kuneri dizisi takip etti

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Yalı Çapkını'nın yıldızları aralarındaki uyumu anlattı: Birbirimize alışkınız

Hayat Haberleri