Yalı Çapkını'nın meşhur yalısı bakın hangi ailenin çıktı! Alacakları parayı öyle birine bağışladılar ki...

Yalı Çapkını'nın meşhur yalısı bakın hangi ailenin çıktı! Alacakları parayı öyle birine bağışladılar ki...

İlk bölümü 23 Eylül'de yayınlanan ve o tarihten bu yana Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşarak son dönemin en iddialı yapımları arasında yer alan, başrolünde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor gibi isimlerin yer aldığı 'Yalı Çapkını' dizisi hakkında ortaya çıkan gerçek herkesi şaşırttı.

Son dönemin en başarılı yapımları arasında yer alan 'Yalı Çapkını' dizisi konusu ve oyuncu kadrosuyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Ünlü dizi hakkında ortaya çıkan gerçek herkesi şaşırttı.

Başrolde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor'un rol aldığı dizinin kadrosunda Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Buçe Buse Kahraman, Cansu Fırıncı, Selen Özbayrak, Umut Gezer gibi isimler yer alıyor.

Yalı Çapkını’nındaki yalının sahibi belli oldu! Yalının sahibi Türkiye’nin en zenginlerinden çıktı

YALI ÇAPKINI KONUSU NE?

Ailesinin zoruyla evlenmek zorunda kalan 2 kişinin hayat hikayesi ekrana taşınıyor. Korhan ailesinin El Bebek Gül Bebek büyütmem ve çok çapkın olan oğlu Ferit, Halis Ağa tarafından evlendirilir.

Aile memleketi Gaziantep'e giderek kendilerine en uygun kızı araştırmaya başlar. Hamam geleneğini sürdüren Korhan ailesi oğulları için en uygun kızı seçer. Hamamda seçilen kızın evine görücü giderken olaylar hiç beklenmedik şekilde gerçekleşir.

Antep'e gelen ve şehri gezmeye başlayan Ferit, antep fıstığı almak için bir dükkana girer. Dükkanda Seyran ile karşılaşan Ferit fark ettirmese de Seyran'a aşık olur. Seyran'ın güzelliği karşısında büyülenen Ferit, Seyran'dan yüz bulamaz. Ablasını istemeye gelecek olan kişiden habersiz olan Seyran ise isteme günü fazlasıyla şaşırır.

Suna isteme günü çok heyecanlanırken kahveleri dağıttığı sırada tepsiyi devirir. Olay karşısında utanarak Salonu terk eden Suna’nın imdadına ise Seyran yetişir. Ferit görür görmez tanırken annesine Suna ile değil Seyran ile evlenmek istediğini belirtir. Ferit'in bu isteğine karşı herkes şaşırırken konu Seyran'ın babasını açılır. Kazım da hemen kabul ederek Seyran ve Ferit’i evlendirir.

Yalı Çapkını hikayesi hangi kitaptan uyarlama? Yalı Çapkını gerçek hikayesi ne, sonu nasıl bitiyor?

YALI ÇAPKINI NEREDE ÇEKİLİYOR?

Yapımını OGM Pictures'ın üstlendiği Star TV'nin başarılı projesi Yalı Çapkını, Gaziantep ve İstanbul'da çekiliyor. Gaziantep'in Millet Hanı'nda çekimler yapılırken, İstanbul'da hangi yalıda çekimlerin yapıldığı merak konusuydu.

Yalı Çapkını Yalısı

ALACAKLARI PARAYI ÖYLE BİRİNE BAĞIŞLADILAR Kİ...

Dizinin Gaziantep çekimleri Millet Hanı'nda yapılırken, İstanbul'daki sahnelerin ise Beylerbeyi'nde bir yalıda çekildiği öğrenildi. Herkes 'Yalı Çapkını'ndaki yalı kimin?' sorusunun yanıtını araştırıyordu. 2. Sayfa'da yer alan habere göre; dizide yer alan yalı, Sabancı ailesine ait.

İddiaya göre; Sabancı ailesi yapımcıların ödediği parayı Engelli Çocuklar Derneği'ne bağışlıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN