Aynaları iz bırakmadan temizlemenin en iyi yolu

İnsanlar aynalarını temizlemek için farklı ürün ve yöntemler denerler ancak çoğu zaman lekesiz temizlik elde edemezler. Aynadaki çizgiler sinir bozucu olabilir. Ancak, insanlar onu gerektiği gibi temizlemediği için olur. Çoğu insan kağıt havlu ve gazete kullanır ama uzmanlar böyle şeyleri asla önermezler.

Böylece ister kiralayabilir, ister temizlik için doğru ürün ve yöntemleri kullanabilirsiniz. Daha fazlasını öğrenmek istiyorsanız, aynaları iz bırakmadan temizlemenin en iyi yolu hakkında ayrıntılı bilgi burada. Bir bakalım!

DOĞAL ÜRÜNLER İLE AYNA TEMİZLİĞİ

Pazar, insanların aynayı temizlemek için kullandıkları farklı marka ürünlerle dolu. Ancak uzmanlar, zararlı kimyasallarla yüklü bu pahalı ürünleri satın almanıza gerek olmadığına inanıyor.

Herhangi bir mağaza temizleyicisi kadar etkili, çevre ve sağlıklı yaşamınız için tamamen güvenli doğal ürünleri rahatlıkla kullanabilirsiniz . Aynanızı iz bırakmadan temizlemek için aşağıdaki kombinasyonları deneyebilirsiniz.

AYNA TEMİZLERKEN SİRKE VE SU KULANIN

Aynayı temizlemek için kullanabileceğiniz ilk kombinasyon sirke ve sudur. Pencere camını, fotoğraf çerçevelerini vb. temizlemek için de kullanabilirsiniz. Sirke ve suyu (1 bardak) alın ve iyice karıştırın. Aynaya püskürtün ve yüzeyi mikrofiber bir bezle silin.

EV YAPIMI CAM TEMİZLEYİCİSİ

Daha etkili bir temizleme solüsyonu istiyorsanız, bir sprey şişesi alın. Ardından beyaz sirke veya elma sirkesi (1 çeyrek fincan), ovma alkolü (1 çeyrek fincan), mısır unu (1 yemek kaşığı), uçucu yağ (8 ila 10 damla) ekleyin. İyice çalkalayın ve mikrofiber bir bezle temizlemeden önce aynanın üzerine uygulayın.

İMON SUYU BULAŞIK DETERJANI VE SİRKE KULLANIN

Bu, aynanızı temizlemek için doğal ürünlerin başka bir yararlı kombinasyonudur . Bir kova ılık su alın ve bulaşık deterjanı (1 veya 2 çay kaşığı), limon suyu (4 yemek kaşığı), sirke (1/2 su bardağı) ekleyin. İyice karıştırın ve ardından bir bezi solüsyona batırın ve aynayı temizlemeden önce sıkın.

AYNALARDAKİ LEKELER NASIL ÇIKARILIR?

İnsanlar aynalarını temizlerken herkesin karşılaştığı en yaygın sorunlardan biri ayna üzerinde saç spreyi, yağlı parmak izleri ve diş macunu lekeleri gibi lekelerdir. Aynanın yüzeyindeki bu lekeleri çıkarana kadar aynanız pırıl pırıl temiz görünmeyecektir.

İşi mükemmel bir şekilde yapmak için, birçok kişi Adelaide'de kira sonu temizliği sunan profesyonelleri işe almayı tercih ediyor. Tüm aynalar ve pencere camları dahil tüm evi iyice temizlerler.

LEKELERİ TEMİZLEMEK İÇİN ALKOL KULLANIN

Küçük bir pamuklu ped alın ve pedi ıslatmak için üzerine biraz alkol dökün. Ardından aynadaki lekeleri ıslatılmış bir pamuklu ped ile silin ve leke çıkana kadar lekeyi ovalayın. Sürtünme alkolü çabuk kuruduğu için bir kereden fazla dökmeniz gerekebilir. Adelaide'deki yakındaki herhangi bir mağazadan kolayca satın alabilirsiniz.

KÖŞELERİ TEMİZLEMEK İÇİN DİŞ FIRÇASI KULLANIN

Aynanızın köşelerinde çok fazla kir ve pislik birikir. Köşeleri temizlemek için en iyi temizleme aracı eski bir diş fırçasıdır. Yapmanız gereken tek şey diş fırçasını ovalama alkolüyle ıslatmaktır. Ardından ayna köşelerini fırçalamak için fırçayı kullanın.

AYNALAR NASIL SİLİNİR?

Aynanızı iz bırakmadan temizlemenin belki de en iyi yolu aynaları silecekle silmektir. Bu yöntem kısa sürede mükemmel sonuç verir. Adelaide'de kira sonu temizliği sağlayan profesyoneller aynayı temizlemek için bu yolu tercih ediyor. Bu şekilde denemek istiyorsanız, aşağıda belirtilen adımları izleyin.

YÜZEYİ UYGUN ŞEKİLDE NEMLENDİRİN

İlk adım, kuruluğu yüzeyden çıkarmaktır. Bu nedenle, herhangi bir ev yapımı temizleme solüsyonu veya sirke bazlı solüsyon alın ve aynanın tüm yüzeyine püskürtün. Aynayı solüsyonla ıslatmadığınızdan emin olun. Aksi takdirde, temizlik görevinin süresini uzatacaktır.

SİLMEK İÇİN BİR SİLECEK KULLANIN

Bundan sonra aynayı tıpkı pencere camı gibi temizlemek için bir silecek kullanın. Aynayı temizlemek için mükemmel bir araçtır. Adelaide'de kira sonu temizliği yapan profesyoneller , her zaman temizlik cephaneliklerinde bulundururlar. Yüzeydeki tüm nemi hızla giderecektir.

MİKROFİBER BEZ KULLANIN

Aynanın yüzeyini silecekle temizledikten sonra kalan damlaları silmek için mikrofiber bir bez kullanın. Aynanızda az miktarda tüy bırakabileceğinden kağıt havlu kullanmaktan kaçınmalısınız. Gazete ayrıca mürekkep izleri bırakabileceğinden tavsiye edilmez.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Hayat Haberleri