Bugün öğleden sonraya dikkat: Tüm burçlar için gerginlik ve şüphe zamanı başlıyor....

Ay günü Yay burcunda geçirerek Merkür ve Venüs ile hizalanıyor. Deneyimlerimizde anlam buluyoruz ve her şeyin en iyi şekilde sonuçlanacağına inanıyoruz. Öğrenmeye, tartışmaya, bilgiye, paylaşmaya ve ufkumuzu genişletmeye olan sevgimiz ön planda olacak.

24 KASIM 2022 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bu öğleden sonra bir Merkür-Pluto yarı karesi gerçekleşecek ve bu durum bizi biraz şüpheci yapacak. Bu etki, bir miktar gerginlik veya zihinsel sıkıntı ve endişe duyabiliriz. Kontrol edemediğimiz bir konuyu saplantı haline getirme eğiliminde olacaksınız.

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Entelektüel anlamda zorlu bir gün sizi bekliyor, bu nedenle eğitim çabalarına dahil olan herkes bazı engellerle karşılaşabilir.

Bir şeyi tamamlamadan hemen önce küçük gecikmeler yaşayabilirsiniz, bu nedenle, yeterince zaman ayırmadıysanız ve işleri son dakikada yapmaya karar verdiyseniz, işleri zamanında bitirememe olasılığınız yüksek.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bu perşembe günü lehinize olmayan her kelimeyi bir tür meydan okuma olarak değerlendiriyorsunuz ve bu türden tutumlarınız sizi çevrenizdeki insanlar arasında iyi bir konuma getirmeyebilir.

Bu durumla, özellikle oldukça gergin anların olma olasılığının yüksek olduğu işlerde karşılaşabilirsiniz. Huzuru evde bulabilirsiniz ama çenenizi kapalı tutmaya çalışmalısınız.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Bugün oldukça şüpheci davranıyorsunuz, bu yüzden bir dedektif gibi davranmaya başlayabilirsiniz. Suç önemsiz olabilir veya yapacaklarınız harcadığınız zamana değmeyebilir, ancak bu aynı zamanda can sıkıntınızı gideriyor gibi görünüyor.

Nihayetinde, bir meslektaşınıza bir şeyler göstermeye çalışıyor olabilirsiniz, bu yüzden vazgeçmeyeceksiniz.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Mevcut eğilim, henüz verdiğiniz bir karar hakkında daha da ikna olmanızı istiyor gibi görünüyor, bu nedenle çevrenizdeki insanların size baskı uygulamasına şaşmamalı.

Neyse ki, onların baskısından kolay kolay etkilenmiyorsunuz ve kendi hızınızda devam edeceksiniz. Bu konuyla ilgili fikrinizi değiştirebilecek gerçek potansiyele sahip tek kişi, partneriniz.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

İyi fikirler bu perşembe tam ihtiyacınız olduğu anda karşınıza çıkacak, ancak özellikle gün ilerledikçe buna çok fazla güvenmek istemeyebilirsiniz çünkü ilhamınız sınırlı.

Kendi sorunlarınız söz konusu olduğunda, kontrolün sizde olduğunu hissedeceksiniz ama iş başkalarına yardım etmeye geldiğinde üzerinizde büyük bir baskı hissedeceksiniz.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Mevcut eğilim tamamen fiziksel enerji ve size verilenleri nasıl kullandığınızla ilgili. Sabah oldukça tembel olacaksınız ama gün ilerledikçe daha fazla bir şey yapmadığınız için suçluluk hissedeceksiniz.

Bu nedenle, işte ne kadar meşgul olursanız olun; egzersize, ayak işlerini yapmaya veya günlük ev işleriyle uğraşmaya her zaman vaktiniz vardır.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Görünüşe göre bu perşembe, işte olduğuna inandığınız şeyleri yeniden şekillendiriyor. Ayrıca orada bazı sırlar su yüzüne çıkabilir.

Bu, sizi doğrudan etkileyen bir şey olmasa da olanlara nasıl uyum sağlayacağınız açısından kesinlikle düşünecek çok şeyiniz olacak. Bu zincirleme etkiyi birkaç gün hissedebilirsiniz.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

İşler hiçbir şekilde hayal ettiğiniz kadar basit değil ve görünüşe göre ne kadar romantizm ararsanız arayın, bu hiçbir yerde görünmüyor.

Günün büyük bir bölümünde oldukça rahat olacaksınız ama öğleden sonra sosyalleşmek isteyebilir ve arkadaşlarınızla buluşmayı normalden fazla arzulayabilirsiniz.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Bu perşembe gününün çoğunu işte geçireceksiniz ama eve gittiğinizde partnerinize de zaman ayırabilirsiniz.

Henüz yaptıkları bir şey sizi memnun etmemiş olabilir, ancak belki de aranızı iyi tutmak için herhangi bir üzgünlük belirtisi göstermeyeceksiniz.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Mevcut eğilim, olaylara siyah veya beyaz olarak bakmanıza neden olabilir. Bu bakış stratejiniz nedeniyle gördüklerinizden pek memnun kalmayacaksınız.

Odaklanmaya çalışıyorsunuz ama sizi rahatsız eden pek çok şey var.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Özellikle doğru insanlarla vakit geçiriyorsanız, bu perşembe günü bol kazançlı bir iş yapıyor olabilirsiniz.

İlham alınan fikirler işinize yarayabilir ve bu sayede fazla sıkı çalışmanıza gerek kalmaz. İhtiyacınız olan şey konusunda size yardımcı olacak başka insanlar da olacaktır.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Bu perşembe günü çok ikna edici görünüyorsunuz, ancak çekiciliğiniz gerçekten lehinize olmayabilir, özellikle de neyi başarmak istediğinizden emin değilseniz.

Görünüşe göre evin etrafındaki bazı şeyleri tamir etmeye çalışıyorsunuz ve günün büyük bir bölümünde bununla oldukça meşgul olacaksınız. Bazı Balıklar, partnerlerinin onlara çok yardımcı olabileceğini fark edecektir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Hayat Haberleri