2023'te aşkta şanslı olacak burçlar! Onların ayakları yerden kesilecek...

2023'te aşkta şanslı olacak burçlar! Onların ayakları yerden kesilecek...

Herkes bu dünyada güzel bir kariyer, ev ve arabaya ek olarak uyumlu bir hayat arkadaşı bulmayı istiyor. İnsanlar aşk hayatlarının harika olmasını isterler. Yine de aşkı bulmak her zaman basit değildir. Geçen yıl eş bulmakta zorlanan insanların endişelenmesine gerek yok, çünkü bu yıl bazı iyi haberler almayı umabilirler. Gelecek yıl aşkta kimin şanslı olacağını öğrenmek ister misiniz?

Astrolojide her gezegenin bir ilişkiyi veya duyguyu sembolize ettiği söylenir. Örneğin Venüs hayranlığın, tutkunun, rekabetin ve güzelliğin gezegeni olarak kabul edilir. Venüs'ü iyi bir noktada olan bir kişi, ilişkilerde şanslıdır. Ek olarak, güçlü bir sevme ve sevilme arzusu verir. Karşı cins nezdinde popülaritesini arttırır. Öte yandan, kötü konumlanmış bir Venüs, kişiler arası gergin bağlara neden olur. Hoş olmayan deneyimler nedeniyle aşk ve romantik arzular yavaş yavaş kaybolur.

Önünüzde aşk var mı? Bir sonraki randevun sevgilinle mi olacak? Bakalım burçların aşk, romantizm ve tutkuyla ilgili deneyimleri gelecek yılda nasıl olacak?

BOĞA BURCU

Aşkta şanslı olacak ilk insanlar boğalardır. Boğa burcunun 2023 aşk falına göre yılın ilk üç ayından itibaren işler sizin için düzelmeye başlayacak. Haziran 2023 geçtikten sonra, aşkın derinliklerine dalacaksınız. Haziran ayından sonra boğaların bağlantılarında bir kıvılcım ve yakınlık görülecek. Eylül ayından sonra, kendinizi biraz gergin hissedebilir veya görüşmeleri uzatmak eğilimine girebilirsiniz. Ancak ilişkinize çok bağlı olacağınız için hiçbiriniz geri dönemeyeceksiniz.

Yıl sonuna kadar sevdiğiniz kişiyle evlenme planlarınız da olabilir. 2023'te aşkı bulmanın hayırlı işaretlerinden biri Boğa burcudur. Bekarlar, harika biriyle taze, sadık bir ilişki kurma fırsatı yakalayacak. Birlikte bir ömür geçirecek olduğunuz arkadaşınıza duygusal olarak bağlanacaksınız. İlişkiniz kaplumbağa hızında ilerleyecek, ancak duygusal bağınız takdire şayan olacak. Eşinizle sonsuz aşkı yaşayacaksınız.

KOVA BURCU

2023 yılında ruh eşinizi bulacaksınız. Kova burcunun aşk hayatına yeni renkler ve şanslar doğacak. Ay tarafından yönetilen hassas su burcu olan kovalar, yıla duygusal açıdan çok tutkulu başlayacak. Bu süre zarfında bir parça utanma duygusu yaşayabilirsiniz.

Bununla birlikte, ilk bağlanma yılın ilk çeyreğine kadar başlamayacaktır. Sonunda sizin için mükemmel bir eşleşme olduğunu kanıtlayacak olan kişiyle karşılaşabilirsiniz. Zihniniz neşe ve tatminle dolup taşacak ve tanıştığınız kişiyle ruhani bir bağınız varmış gibi hissedeceksiniz.

Dayanıksız ilişkiler ve rastgele arkadaşlıklar içinde olanlar, yılın başında bir ayrılık yaşayabilirler, ancak yılın ortasında, onları gerçekten tanıyan birini bulmuş olacaklardır. Ekim ve Kasım aylarında Venüs'ün aşk ve ilişkiler evinizde olması nedeniyle birlikteliğiniz daha romantik hale gelecek. Partnerinizle birçok randevunuz ve gece çıkışınız olacak ve birlikte değerli zaman geçireceksiniz. Bunun bir sonucu olarak sevgide gerçekten birleşeceksiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN