İlişkide başarısız olmanın sebebi ne? Burcunu söyle sıkıntını öğren...

İlişkide başarısız olmanın sebebi ne? Burcunu söyle sıkıntını öğren...

Yıldızlar size başarısızlıktan kaçınmak için ne yapılması gerektiğini söyleyebilir. Ne yaparsan yap, ne kadar çaba sarf edersen et, kişisel hayatında işler yolunda gitmiyor mu? Yıldızlar size bunun neden olduğunu ve başka bir başarısızlıktan kaçınmak için ne yapılması gerektiğini söyleyebilir.

KOÇ BURCU (21 Mart - 19 Nisan)

Geri çekilmiyorsunuz, hızlı hareket ediyorsunuz ve sonuçlarını düşünmüyorsunuz. Diğer insanlara, özellikle de sevdiklerinize zarar verme niyetinde değilsiniz ama bu oldukça sık oluyor. Sabırsız, talepkar ve düşüncesizsiniz ve bu nitelikler en güçlü ilişkiyi bile bozabilir.

BOĞA BURCU (20 Nisan - 21 Mayıs)

Birine açılmak ve güvenmek için çok zamana ihtiyacın var. Ama öte yandan, başkalarının size isteklerinizi yerine getirecek kadar güvenmesini bekliyorsunuz. Çok inatçısın ve uzlaşma kelimesini anlamıyorsun. Birisi seninle aynı fikirde değilse, o zaman sensiz olacak.

İKİZLER BURCU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Bir ilişkide işler iyi gittiğinde paniğe kapılma eğilimindesin. Korkuyor ve onları reddediyorsun. Önemli tarihleri ​​unutur, planları iptal eder ve partnerinizi uzaklaştırmak ve uzun vadeli bir ilişki olasılığını ortadan kaldırmak için elinizden gelen her şeyi yapıyorsunuz. Seni durduran tek şey bağlanma korkusu.

YENGEÇ BURCU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Umutsuzca aşık olmak ve bir ilişki içinde olmak istiyorsun, böylece tutunacak birisini arıyorsun. Aşkınız değerli bir armağandır, bu yüzden sevgilinizin değerinizi bilmeyeceği konusunda endişelenmeyin.

Ona güvenebilirsin ve kalbini kırsa bile, kendini toparlayıp yoluna devam edecek kadar güçlü olduğunu bilmesini sağlayın.

ASLAN BURCU (23 Temmuz - 22 Ağustos)

Aslan dikkat çeker - tıpkı bazı insanların çikolataya can attığı gibi aslanlar da dikkat çekmek için can atar. Sürekli övgüye ve ayrıntılı iltifatlara ihtiyacı var. ama salanlar unutmamalı ki çoğu insanın tüm dikkatini size vermeye ayıracak zamanı yoktur.

Unutma, her şey senin etrafında dönmüyor, özellikle de bir ilişki içindeyken. Bazen partnerinize dikkat etmeniz ve desteğinizi ve sevginizi hissetmesini sağlamanız gerekir.

BAŞAK BURCU (23 Ağustos - 22 Eylül)

Aşırı eleştirel doğanız mutluluğunuzun önüne geçiyor. Her şeyde mükemmelliğe ulaşmaya çalışıyorsunuz ve aynı şeyi başkalarından da talep ediyorsunuz. Eşiniz kusurlu bir şey yaparsa onu acımasızca eleştiriyorsunuz. Sakin ol ve güzelliğin kusurlu olduğunu anla.

TERAZİ BURCU (23 Eylül - 22 Ekim)

Çoğunlukla, ilişkilerde harikasınız. Bununla birlikte, genellikle çatışmadan kaçınmak istediğiniz için duygularınızı gizlersiniz, ancak kırgınlık biriktirir ve sonra patlarsınız.

AKREP BURCU (23 Ekim - 22 Kasım)

Kandırılacağınızdan kesinlikle eminsiniz, bu yüzden şu taktiğe bağlı kalıyorsunuz. Partneriniz sizi incitmeden onu incitiyorsunuz. Kalbin kırılırsa harap olacağından korkuyorsun.

En kötü senaryoyu varsaymamaya çalışın ve endişelenecek bir şey yokmuş gibi davranın. Kendinize güvenin, hayatınızın geri kalanını birlikte yaşamak istediğiniz kişi söz konusu olduğunda harika bir seçim yapacak kadar akıllı olduğunuzu bilin.

YAY BURCU (23 Kasım - 21 Aralık)

Son derece bağımsızsınız ve duygulara yenik düştüğünüzü hissetmeye başladığınız an karşınızdakinden kopuşlar yaşamaya da başlıyorsunuz. Herhangi bir sorun belirtisi gördüğünüzde onunla uğraşmak istemiyorsunuz, ondan uzaklaşıyorsunuz. Bazen sorunların üstesinden gelmek için kendinizi zorlamanız gerekir çünkü iyi ilişkiler buna değer.

OĞLAK BURCU (22 Aralık - 20 Ocak)

Parayı gerçekten seviyorsunuz ve para kazanmakta ve biriktirmekte harikasınız… Bazen bunu çok fazla abarttığınızı bilmelisiniz. Pratik ve ihtiyatlı olmak iyidir, ancak cimri olmak iyi bir şey değildir. Temel ihtiyaçlara para harcamayarak kendinizi ve eşinizi cezalandırmayın.

KOVA BURCU (21 Ocak - 18 Şubat)

Duygularınızı kendinize saklama eğiliminde olduğunuz ve özel hayatınızla ilgili bilgileri paylaşmaya isteksiz olduğunuz için, her zaman gizemli görünüyorsunuz.

Herhangi bir partnerin sizi çok iyi tanımıyormuş gibi hissetmesi zordur ve bu onların kendilerini güvensiz hissetmelerine neden olabilir. Sevgi dolu ve tutkulu insanlarsınız, ancak eşinizin bunu bilmesi için daha açık olmaya çalışın.

BALIK BURCU (19 Şubat - 20 Mart)

Önceden düşünmeden ilişkilere girme eğilimindesiniz, bu nedenle bir partner konusunda çoğu zaman kötü seçimler yapıyorsunuz.

Aşırı romantik fikirlerinizin etkisi altına giriyorsunuz ve gerçekle yüzleştiğinizde ilişkilere olan ilginizi kaybediyorsunuz. Hayat bir romantik komedi değil ama şiddet içeren bir dram da değil.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN