Cem Yılmaz'ın takipçisine verdiği yanıt olay oldu

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın İzmir'de gerçekleşmesi beklenen gösterisi hava şartları nedeniyle iptal oldu. Cem Yılmaz, duruma isyan eden bir takipçisine verdiği yanıt ile dikkat çekti.

31 Ekim akşamı İzmir Fuar Açıkhava'da yapılması planlanan gösteri yağmur nedeniyle iptal oldu. Bir takipçisi 'Ben Nazilli'den geldim otopark paramı kim verecek' diyerek tweet attı.

Mağdur vatandaşlardan gelen tepkiyi tiye alan Yılmaz, 'Dün gösteri iki saat kala yağan yağmurdan iptal oldu. Olur insanlık hali! 'Ben Nazilli'den geldim otopark paramı kim verecek?' yazmış. Ben vereceğim çünkü bütün parayı ben topluyorum otopark otobüs yolda yenilen poğaça çöp şiş bunları hep ben ödeyeceğim. Bunun doğrusu budur' diyerek cevap verdi.

'ELTON ÇOK FARKLIYDI'

Yılmaz, daha sonra bir başka tweet daha atarak 'Bir gün Elton John konserindeyim .Yanımdaki adam vır vır konuşuyor.. Tat alamadım konserden Elton paramı ver diye bağırdım. Elton beni sahneye davet etti lütfen sonra konuşalım dedi. O gün bugün dostluğumuz devam eder. Türkiye’de sanatçılar çok havalı. Burnu büyük. Elton çok farklıydı' dedi.

Yorum Yap
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İlgili Haberler

Metin Akpınar'ın 'Aktör kumaşı zayıf' sözlerine Cem Yılmaz'dan yanıt!
Devlet Bahçeli'nin danışmanı Yıldıray Çicek, Cem Yılmaz'ı hedef aldı!
Cem Yılmaz'dan Osman Kavala ve Selahattin Demirtaş yorumu

Hayat Haberleri