Metin Akpınar'ın 'Aktör kumaşı zayıf' sözlerine Cem Yılmaz'dan yanıt!

Metin Akpınar'ın 'Aktör kumaşı zayıf' sözlerine Cem Yılmaz'dan yanıt!

Usta oyuncu Metin Akpınar, Candaş Tolga Işık'ın programına konuk oldu. Metin Akpınar'ın Cem Yılmaz için sarf ettiği 'Aktör kumaşı zayıf' sözlerine Yılmaz'dan yanıt geldi. Ünlü komedyen 'Bir gün o da beni sahnede izlerse çok mutlu olurum' ifadelerini kullandı.

Metin Akpınar, geçtiğimiz akşam gazeteci Candaş Tolga Işık'ın sunduğu Haber Global ekranlarında yer alan 'Az Önce Konuştum' programına konuk oldu.

Metin Akpınar, programda sunucu Candaş Tolga Işık’ın 'Yeni nesil mizahı nasıl buluyorsunuz?' sorusuna yanıt vererek, Cem Yılmaz hakkında şu yorumu yapmıştı: Zeki çok belki ama iyi konuşan yok. Cem Yılmaz da dahil. Çok beğeniyorum. Çok zeki çocuk, mükemmel işler yapıyor. Ama aktör kumaşı zayıf. Olmak zorunda değil. Stand-up'ta aktörlük gerekmiyor. Ama iyi konuşmak, tonlama da daha büyük başarılar bekliyor insan.

Yılmaz, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, 'Kıymetli büyüğümüz Metin Akpınar beni bir söyleşisinde değerlendirmiş. Sağolsun, teşekkür ederim. 6 yaşındayken ilk izlediğim performans Devekuşu Kabare’nin ‘İnsanlığın Lüzumu Yok’ oyunuydu. Her işini pür dikkat izledim. Bir gün o da beni sahnede izlerse çok mutlu olurum' ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN