'Like' uğruna selfie çekerken canından oldu

Uçurumun kenarındaki kayalıklarla selfie çekmek isteyen adam, ayağı kayınca düşerek feci şekilde hayatını kaybetti. 33 yaşındaki şahsın cesedi, kurtarma ekipleri tarafından ancak helikopterle çıkarılabildi.

Brezilya'nın Rio de Janeiro kentinde yaşayan lojistik analisti Igor de Oliveira Rodrigues Dias, 10 Kasım 2022 Perşembe günü öğleden sonra fotoğraf çekmek için Joatinga Plajı'na bakan bir tepeye çıktı

Daily Star'da yer alan habere göre, uçurumun kenarındaki kayalıklarda özçekim yapmaya (selfie çekmeye) çalışırken dengesini kaybeden ve yaklaşık 10 metre yükseklikten düşen 33 yaşındaki adam, olay yerinde yaşamını yitirdi.

CESEDİNİ HELİKOPTERLE ALABİLDİLER

Olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri cesedini alabilmek için helikopter kullanmak zorunda kaldılar.

Talihsiz şekilde hayatını kaybeden Dias'in babası Jonas Dias, "Benden önce öldü ve bunu kabul etmiyorum. Bence her oğul babasını gömmeli, baba oğlunu gömmesin. Bu bir trajediydi" dedi.

HER 13 GÜNDE BİR SELFIE ÇEKERKEN ÖLÜYORLAR

Rio de Janeiro İtfaiyesi sözcüsü Fabio Contreiras da, "Her zaman güvende olmalıyız, asla kayaların kenarına yaklaşmamalıyız, gerekirse birinden fotoğraf çekmesini istemeliyiz" açıklamasını yaptı.

İspanya'da geçen yıl yayınlanan bir çalışma, 2008-2021 yılları arasında her 13 günde bir kişinin manzara yakalamaya çalışırken bir kazada öldüğünü ortaya koydu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Ölüme resmen davetiye istedi
Anne, babanın büyük sorumsuzluğu, görenlere 'Pes' dedirtti
Her şey bir 'like' uğruna... Trafik magandası seyir halindeyken direksiyonu söktü

Hayat Haberleri