Anne, babanın büyük sorumsuzluğu, görenlere 'Pes' dedirtti

Çok sayıda kişinin yaralanmasına neden olan e-scooter ile bu kez bir anne, baba ve bir bebeğin, işlek bir caddede güvenlik önlemi almadan hareket etmesi görenleri hayrete düşürdü. O tehlikeli anlar, cep telefonu kamerasına yansıdı.

Son günlerde artan e-scooter kullanımları, ölümlü kazalara neden oluyor. Son olarak Antalya'da e-scooter'a binen iki genç hayatını kaybetmişti. Daha önce de Adana'da bir beden eğitimi öğretmeni yaşamını yitirmesinin yanı sıra bir hemşire ve iki genç, e-scooter ile gezerken aracın çarpması sonucu yaralanmıştı.

scooter-kazasi.jpg

e-Scooter kazaları gündemdeki yerini korurken, Adana'nın Çukurova ilçesinin Mahfesığmaz Mahallesi'nde bir anne ve babanın bebekleriyle beraber tehlikeli yolculuğu görüntülendi.

adana-scooter-kazasi.jpg

ÜÇ KİŞİ BİR SCOOTER'A BİNDİLER

Tek kişilik e-scooter'da anne, baba ve bir bebeğin hiçbir önlem almadan trafikte seyretmesi, görenlere "Pes" dedirtti.

Bebeği kucağında anne ve baba trafiğin en yoğun olduğu Şehitler Bulvarı'nda e-scooter ile gezdirdi.

scooter-kaza-videosu.jpg

Bu hayrete düşüren anlar, vatandaşlar tarafından cep telefonuyla görüntülendi. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler, tepkilere neden oldu.

scooter-kazalari.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN