Masumlar Apartmanı'nda büyük gizem! Han son yaptığı ile şaşırttı

Masumlar Apartmanı 42. son bölüm final sahnesinde Han'ın eski nişanlısı Ceylan Ongun'un kapısına dayandı. Han, Ceylan'ın evine giderken, Rüya ise onu takip etti.

TRT 1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı, 42. son bölümüyle ekrana geldi. Masumlar Apartmanı son bölümüne Esat ile evlilik kararı alan Gülben'in kına gecesi damga vurdu. Evlilik yolunda ilk adımı atan Gülben kırmızı kına elbiseleriyle dikkat çekti.

Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Merve Dizdar, Melisa Şenolsun ve Tansel Öngel'in başrolleri paylaştığı Masumlar Apartmanı'nın 42. bölümü, 12 Ekim Salı akşamı ekrana geldi. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan ve gerçek bir hikayeyi anlatan Masumlar Apartmanı'nın son bölümünde Esat ile evlilik yolunda ilk adımı atan Gülben, kına gecesi düzenledi.

Kırmızı kına kıyafetlerini giyen Gülben, en mutlu anlarını yaşadı.

NACİ'DEN SAFİYE'Yİ YIKAN SÖZLER

Diğer yandan ise yeniden Safiye'nin karşısına çıkan Naci aldığı kararı açıkladı. Naci'nin kendisine evlenme teklifi yapacağını sanan Safiye ise duydukları karşısında şok yaşadı. Naci'nin "Ben bir karar aldım. Hayırlı bir şey. Bir an önce gerekli işlemleri yapıp, çok da oyalanmadan bir an önce gerekenleri yapıp bir kitapçı açmak istiyorum" sözleri üzerine Safiye büyük hayal kırıklığına uğradı.

HAN ESKİ NİŞANLISI CEYLAN'IN PEŞİNDE

Han ise kına gecesinden sonra eski nişanlısı Ceylan Ongun'un peşine düştü. Ceylan'ın evini gözetleyen Han, gece yarısı evinin kapısına dayandı. Han'ı takip eden Rüya ise büyük şok yaşadı. Masumlar Apartmanı'nda iki sezondur adı geçen Ceylan'ı ise hangi oyuncunun canlandıracağı merak konusu oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Masumlar Apartmanı bu akşam yok mu neden yok?
Oktay Kaynarca Edho'nun ardından Masumlar Apartmanı'na mı transfer oldu?

Hayat Haberleri