Masumlar Apartmanı bu akşam yok mu neden yok?

Masumlar Apartmanı bu akşam yok mu neden yok?

Masumlar Apartmanı dizisi bu akşam yayın akışında yer almadı. Dizi severler 'Masumlar Apartmanı bu akşam yayınlanacak mı?' sorunun cevabını arama motorlarından arıyor. İşte detaylar...

Salı akşamlarının fenomen dizisi Masumlar Apartmanı bu akşam yeni bölümüyle ekranlara gelmeyecek. Başrollerini Birkan Sokullu, Ezgi Mola, Merve Dizdar ve Melisa Şenolsun'un paylaştığı TRT 1 dizisi Masumlar Apartmanı, bu akşam 54. bölümüyle izleyicisiyle buluşacaktı. Ancak dizinin yeni bölümü bu akşam yayınlanmayacak.

MASUMLAR APARTMANI NEDEN YOK?

Masumlar Apartmanı birçok dizi gibi yılbaşı tatiline girdi. Dizinin yeni bölümünün 11 Ocak'ta yayınlanması bekleniyor.

e1545cfd-2d09-4bfb-8861-83177754671e.jpg

MASUMLAR APARTMANI 53. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Safiye, Naci’nin otelden ayrıldığını öğrenir. Korku ve kızgınlık arasında gidip gelirken daha fazla dayanamaz ve gidip Naci’yle yüzleşir. Sonuç umduğu gibi olmaz ve Safiye ümitsizliğe kapılır fakat Naci’nin beklenmedik bir kararla çıkagelmesi içinde yepyeni bir umut yeşertir. Gülben’se apartmana taşınacak olmanın heyecanı içindedir. Ancak oraya taşınmasının ablasına nasıl bir engel oluşturacağından habersizdir. Sonunda taşınma günü gelir çatar. Taşınmanın ertesi günüyse Gülben büyük bir yemek vermeye karar verir. Neşeyle başladığı hazırlık hüsranla sonuçlanacakken yardımına hiç umulmadık biri yetişir. Han ve Ceylan aralarındaki sorunları görmezden gelip sadece birlikte olmanın mutluluğuna odaklanırlar. İnce bir çizgide dengede durmaya çalışırken, Han’ın çöpte karşılaştığı gizemli biri tüm dengeleri sarsacaktır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN