Masumlar Apartmanı'nın yıldızı diziye veda ediyor

Masumlar Apartmanı'nın yıldızı diziye veda ediyor

Reytinglerde geçtiğimiz sezonki başarısını sürdüremeyen TRT'in iddialı dizisi Masumlar Apartmanı'nın kadrosuna dahil olan oyuncu Melisa Şenolsun diziye veda ediyor. Dizide 'Rüya' karakterini canlandıran Şenolsun'un ayrılık nedeninin 'karakterinin senaryoda öne çıkmayışı ve dizinin reyting listelerinde istenilen başarıyı gösterememesi' olduğu söyleniyor.

Geçtiğimiz sezon büyük başarıya ulaşan ancak yeni dönemde reytinglerdeki başarısını sürdüremeyen TRT 1 dizisi Masumlar Apartmanı'nda, dizinin hayranlarını üzecek bir gelişme yaşandı.

MELİSE ŞENOLSUN DİZİYE VEDA EDİYOR

Haber Global'in aktardığı habere göre; Masumlar Apartmanı dizisine 2. sezonda Rüya karakteriyle dahil olan ünlü oyuncu Melisa Şenolsun'un sevilen yapımdaki macerası kısa sürdü.

Ünlü oyuncu; başrollerini Ezgi Mola, Merve Dizdar ve Birkan Sokullu'nun paylaştığı Masumlar Apartmanı dizisine 57. bölümle birlikte veda ediyor. Rüya karakterinin senaryoda öne çıkmayışı ve dizinin reyting listelerinde istenilen başarıyı gösterememesi genç oyuncunun diziye veda etme nedeni olarak gösteriliyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN