Meltem Miraloğlu'nun eşi tarafından darp edildiği iddia edildi

Türkiye'deki kariyerini geride bırakıp Amerika'da Patrick Grady ile evlenen Meltem Miraloğlu'nun eşi tarafından darp edildiği iddia edildi.

"Hayat Devam Ediyor" dizisiyle yıldızı parlayan 34 yaşındaki Meltem Miraloğlu, 2019 yılında ABD'li Patrick Grady ile nikah masasına oturmuş ve Amerika'ya yerleşmişti.

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Meltem Miraloğlu'nun hamile olduğunu ve oyuncu olmak için Hollywood'a gitmek istediği için eşi Patrick Grady tarafından darp edildiğini iddia etti.

"VURMA HAMİLEYİM"

Akay'ın konuya ilişkin açıklaması şöyle: Görgü tanıklarının bana anlattığı iddialara göre Patrick, 'Bir daha oyuncu olmaktan ve Hollywood'a gitmekten bahsedersen seni Türkiye'ye göndereceğim.' diyerek Meltem Miraloğlu'nu oturdukları evin bahçesinde hortumla dövmüş. O arada Patrick'i sakinleştirmek isteyen komşuları Meltem'in defalarca, 'Vurma hamileyim!' dediğini duymuş.

Yorum Yap
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İlgili Haberler

Meltem Miraloğlu'nun şikayeti üzerine Onur Akay hapis yattı
Meltem Miraloğlu kimdir, kaç yaşında, nereli, eşi kim? İşte hayat hikayesi

Hayat Haberleri