Meltem Miraloğlu'nun şikayeti üzerine Onur Akay hapis yattı

Meltem Miraloğlu'nun şikayeti üzerine Onur Akay hapis yattı

Magazin dünyasının sırlarını anlatmasıyla ün yapan Onur Akay'ın, yurt dışında yaşayan Meltem Miraloğlu hakkındaki açıklamaları nedeniyle hapiste yattığı iddia edildi.

Magazin dünyasının felaket tellalı olarak bilinen sanatçısı ve yazar Onur Akay, oyuncu Meltem Miraloğlu'nun şikayetinin ardından hapis yatarak cezasını çekmiş.

‘Hayat Devam Ediyor' dizisindeki 'çocuk gelin' rolüyle adını duyuran oyuncu Meltem Miraloğlu, kendisinden 48 yaş büyük Patrick Grady ile evlenerek Amerika'ya yerleşmişti. 2019 yılından bu yana evli olan çiftin evliliklerinde yaşanan sorunlar magazin basının gündemine oturmuştu. Miraloğlu'nun evlilik haberini de Onur Akay duyurmuştu.

KONUŞMA YASAĞI

Daha sonra Miraloğlu, evliliği hakkında magazin programlarında yorum yapan Akay'a, üç ay süreyle konuşma yasağı getirmişti. Miraloğlu daha sonra ise, 3 ay süreyle uzaklaştırma ve koruma tedbiri kararını ihlal ettiği gerekçesiyle Onur Akay hakkında zorlama hapsine tabi tutulmasına karar verilmesi için, avukatı aracılığı ile mahkemeye başvurdu. Mahkeme tarafından onaylanan karar sonrası ses sanatçısı Onur Akay zorlama hapis yattı.

TV100'de yer alan habere göre, geçtiğimiz günlerde Balıkesir’de kolluk güçleri tarafından trafikte çevrilen bir taşıtta Onur Akay’a rastlandı. Polis ekipleri araç içinde bulunan Onur Akay’a Genel Bilgi Taraması (GBT) yaptı. Yapılan güvenlik taramasının ardından Onur Akay’ın arandığı ortaya çıktı. Arama kararında habersiz olan Onur Akay, polis ekipleri eşliğinde Edremit Adliyesi’ne götürülerek Burhaniye T Tipi Ceza İnfaz Kurumuna aktarıldı.

Bir süredir yurt dışında bulunan Onur Akay, geçtiğimiz hafta Türkiye'ye döndü. Hakkında çıkarılan arama kararından habersiz olan Akay, Edremit'te GBT'ye takıldı.

Polis ekipleri eşliğinde Edremit Adliyesi’ne götürülen Akay, yapılan işlemlerin ardından Burhaniye T Tipi Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi.

SADECE GERÇEKLERİ ANLATTIM

Onur Akay, cezasını tamamladıktan sonra özgürlüğüne kavuştu.

Akay yaptığı açıklamada " Hapse girdim, çıktım... Ben sadece gerçekleri anlattım. Anlatmaya da devam edeceğim" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN