Savaşçı son bölümde Kopuz Albay, terörist elebaşı Şiyar ile olan hesabı kapatıyor!

Ekranların uzun soluklu dizilerinden biri olan Savaşçı dizisinde bu akşam kıran kırana çatışma anları yaşanacak. Aksiyon dolu sahneleriyle beğeni toplayan dizinin başrollerinde Murat Serezli, Sarp Levendoğlu, Ekin Mert Daymaz, Anıl Tetik, Ediz Hun gibi isimler yer alıyor. İşte, yeni bölüm son fragman...

Savaşçı 108. yeni bölüm neler olacak, heyecanla bekleniyor. Savaş'ın Yüzbaşı Haydar'ları ateş çemberinden çıkarmak için ortaya attığı ilginç fikir Teğmen Efe'yi önce tereddütte bıraksa da, denemekten başka çareleri de yoktur. Üçlü yaptıkları planla Şiyar ve adamlarını oyuna getirirler. Ancak Şiyar'ın bir hamlesi olayların akışını beklenmedik bir şekilde değiştirir ve Görkem ile Savaş Astsubaylar silah arkadaşlarını kurtarmak için hiç düşünmeden kendi hayatlarını hiçe sayarlar.

SAVAŞÇI 108. BÖLÜM FRAGMANI

108. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Geniş oyuncu kadrosuyla ekranlarda 5. sezonunu geçiren Savaşçı dizisinin 108. bölümü, 5 Haziran 2021 Cumartesi günü saat 21.00'de Fox TV'de yayınlanacak. Ancak öncesinde saat 20.00'de son bölümün tekrarının seyircilerle buluşacağını belirtelim. Savaşçı tüm bölümler izlemek için ücretsiz online platform Fox Play'i ziyaret etmek mümkün.

Savaşçı son bölümde neler oldu, hatırlayalım: Yüzbaşı Haydar ve beraberindeki grup Astsubay Bektaş'ın kardeşi Asteğmen Alper'i buldukları sırada Şiyar ve adamlarının saldırısına uğramıştır. Teğmen Efe durumu anlamış, onlarla tekrar iletişim kurmaya çalışsada bu mümkün olmaz. Astsubay Görkem ve Astsubay Savaş ile birlikte hemen destek için harekete geçer.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Savaşçı 108. bölüm özeti: Kılıç Timi, Görkem ve Savaş Astsubayları kurtarmak için terörist elebaşı Şiyar'ın kampına geldiğinde astsubaylar çoktan harekete geçmiştir. Ortalık tam bir yangın yerine dönerken Şiyar'ın son hamlesi Görkem ve Savaş'ı ölümle burun buruna getirir. Yoğun ateş altında onların olduğu noktaya ulaşan Yüzbaşı Bozkurt ve Astsubay Çekiç orada hiç beklemedikleri bir manzarayla karşılaşırlar.

Kılıç Timi'nin eline düşeceğini anlayan Şiyar ise kendini kurtarmak için başka bir yol bulmaya çalışır. Kopuz Albay, bölgede daha fazla kalmaları çok riskli olduğu için Kılıç Timi'nin karargâha dönmesini ister. Karargahta Şiyar ve birlikte hareket ettiği Çakal ile Artin'i yakalamak için hemen araştırmalara başlanır.

Kılıç Timi dört gözle Kopuz Albay'dan gelecek operasyon haberini beklerken İlyas Astsubay da Ayça ile birlikte biraz vakit geçirmek ister. Ancak iki sevgilinin bu buluşması büyük bir şokla bitecek ve bu durum İlyas ve Ayça'nın hayatlarında yepyeni ve zorlu bir süreci başlatacaktır.

Bu arada Kopuz Albay, gelen önemli bir istihbaratın Şiyar ile ilgisi olduğunu belirler ve hemen bu bilgi doğrultusunda detaylı bir plan yapar. Kılıç Timi'ni hemen hareket geçiren Kopuz Albay için artık hesap kapatma zamanı gelmiştir.

SAVAŞÇI DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Aksiyon dolu sahneleriyle ilgiyle takip edilen Savaşçı'nın çekimleri Eskişehir, Ankara ve Konya şehirlerinin çeşitli bölgelerinde gerçekleştiriliyor. Dağlık alanda geçen sahneler genel olarak Ankara-Konya arasında çekilirken, kalan çekimler Eskişehir'de yapılıyor.

Yorum Yap
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İlgili Haberler

Kardeşlerim son bölümde Tolga sinsi planının bedelini ağır ödeyecek
Ali İpin sezon finalinde EDHO'ya veda ediyor
Bir Zamanlar Kıbrıs son bölümde 'Kanlı Noel'in intikamı alınıyor!

Hayat Haberleri