Kardeşlerim son bölümde Tolga sinsi planının bedelini ağır ödeyecek

Kardeşlerim son bölümde Tolga sinsi planının bedelini ağır ödeyecek

Dizi sezonunun sonuna gelirken henüz sezon finali yapmayan yapımlardan biri olan Kardeşlerim dizisi, 16. yeni bölümüyle bu akşam ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Yaz sezonunda dizinin devam edip etmeyeceği henüz bilinmiyor. İşte, sürprizlerle dolu son fragman...

Kardeşlerim 16. yeni bölüm neler olacak, merak konusu oldu. Sürükleyici hikayesiyle ve yetenekli oyuncu kadrosuyla beğeni toplayan dizi, bu akşam da seyircilere heyecanlı anlar yaşatacak. "Işığı görmek için karanlığa meydan okumak gerek!" sözlerinin duyulduğu tanıtımda, Doruk'a ansızın gelen bir e-posta'nın dengeleri nasıl değiştireceği bu akşam ortaya çıkacak.

KARDEŞLERİM 16. BÖLÜM 1. FRAGMAN

16-bolum-foto-galeri-1622796521328.jpg

16. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Ekranların sevilen dizisi Kardeşlerim'in 16. bölümü, 5 Haziran 2021 Cumartesi günü saat 21.00'de ATV'de yayınlanacak. Saat 20.00'de ise son bölümün özeti izleyicisiyle buluşacak. Kardeşlerim tüm bölümler izlemek için dizinin resmi Youtube sayfasını ziyaret etmek mümkün.

Kardeşlerim son bölümde neler oldu, göz atalım: Harika sinsi planına Suzan'ı inandırıp kendi tarafına çekerken, Ömer'i okuldan attırmanın yollarını arar. Ömer kendini savunmak zorunda kalır. Akif'le Nebahat Melisa'yı Kadir'den uzak durması için uyarırken, Doruk ve Asiye'den habersizdirler. Akif, Suzan'ın iflası için sinsi planını uygulamaya koyar. Tolga, Ömer ve Kadir'den intikam almak için Asiye'yi zor duruma sokacak plan yapar.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kardeşlerim 16. bölüm özeti: Tolga'nın Asiye'ye yaptığı sinsi planın bedeli ağır olacaktır. Kadir, kardeşine yapılan iftiranın peşini bırakmaz. Tolga'yla iş birliği içinde olan Harika hiç beklemediği şekilde zor bir durumda kalır. Akif'in yaptığı planlar sonucunda Suzan beklenmedik bir sonla karşı karşıya kalır. Akif'in keyfi yerinde, istediği gibi planlarını uygulamışken, Doruk'a ansızın gelen bir e-mail tüm dengeleri değiştirecektir.

KARDEŞLERİM 16. BÖLÜM 2. FRAGMAN

16-bolum-foto-galeri-1622796522802.jpg

KARDEŞLERİM DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Kardeşlerim dizisinin çekimleri İstanbul Suriçi'ndeki Balat Mahallesi'nde gerçekleştiriliyor. Anne ve babasını kaybeden 4 kardeşin birbirine tutunarak verdiği hayat mücadelesini anlatan dizide, kardeşlerin yaşadığı ev bu mahallede yer alıyor. Hatırlanacağı üzere bu iki katlı müstakil ev, daha önce 'Canevim' adlı dizide kullanılmıştı.

Keza dizideki kırmızı gecekondu tarzı ev de Balat'ta bulunuyor. Bu eski semt, şehrin merkezinde olsa da bu tür eski yapılar hâlâ varlığını sürdürüyor. Bunun haricinde İstanbul'un pek çok semtinde ve mahallesinde çekimler gerçekleştiriliyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN