Tozkoparan İskender son bölümde Giovanni, padişahı öldürdü mü? İşte yanıtı!

Tozkoparan İskender son bölümde Giovanni, padişahı öldürdü mü? İşte yanıtı!

Ekranların sevilen dizisi Tozkoparan İskender, 26. bölümüyle sezon finali yapıyor. Gün ve saat değişikliğine giderek 5 Haziran 2021 Cumartesi günü saat 20.00'de TRT 1'de yayınlanacak yeni bölümde, İskender görevini yerine getirip padişahı korumayı başarabilecek mi merak ediliyor. İşte, heyecan dolu son fragman...

Tozkoparan İskender bitti mi, merak konusu oldu. Zira, sürpriz bir şekilde pazar gününden cumartesi gününe alınan dizi, bu akşam 1. sezon finaliyle ekranlara gelecek. 26. bölümün ardından yaz tatiline girecek Tozkoparan İskender dizisi yeni sezonda yeni bölümleriyle devam edecek.

TOZKOPARAN İSKENDER SEZON FİNALİ FRAGMANI

SEZON FİNALİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Ekranların tek gençlik dizisi Tozkoparan İskender'in sezon finali (26. bölümü), 5 Haziran 2021 Cumartesi günü saat 20.00'de TRT 1'de yayınlanacak. Tozkoparan İskender tüm bölümler izlemek için dizinin resmi Youtube kanalına göz atabilirsiniz.

Tozkoparan İskender son bölümde neler oldu, hafızaları tazeleyelim: İskender'in Rüya'yı kurtarmasıyla gerçekler ortaya çıkar ve Rüya, sonunda Tozkoparan İskender'in günümüze bir zaman yolculuğu sonrası geldiğine ikna olur. Üstelik Rüya, öğrendiği bu bilginin şokunu atlatamadan bir başka acı gerçekle daha yüzleşmek zorundadır. İskender, bu zamana ait değildir ve zaman makinesi hazır olur olmaz kendi zamanına geri dönecektir.

1b1b47b0-1f8d-495e-a472-e2fb40792b74.jpg

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Tozkoparan İskender sezon finali (26. bölüm) özeti: İskender, özel güçleri sayesinde Salih, Fikri ve Mavi Ay’ı zindandan kurtarmayı başarır ve padişaha düzenlenecek suikast girişimini engellemek için harekete geçer. Ancak yeniçerilerin Tozkoparanları casus sanması işleri bir hayli zorlaştırır. Üstelik Zamangaç'a da el konulduğundan, Mavi Ay'ın günümüze dönebilmesi imkansız gibi görünmektedir.

Tozkoparanlar geçmişte karşılaştıkları sorunlarla boğuşurken, günümüzde de Kasırga'nın başı beladadır. Kasırga'nın karşılaşmaya getirdiği hileli oklardan birisinin tirkeşlerinde kalması, Tayfun'un bütün inancının yıkılmasına yol açar. Diğer yandan geçmişte padişahı öldürmek için adamlarıyla son hazırlıklarını yapan Venedikli casus Giovanni, Tozkoparanların hapiste olmasına çok güvenmektedir. Fakat Tozkoparanlar, İskender'in liderliğinde padişahı korumak için pazar yerinde hazır beklemektedir.

Giovanni'nin adamları padişahı öldürmek için harekete geçince, Tozkoparanlar için işin ne kadar zor olduğu ortaya çıkar. Arda, Asya, Elif, Sinan, Fikri ve Salih, her yönden gelen tehditlere karşı canla başla mücadele ederken, kılık değiştiren Giovanni aradan sıyrılır ve yalnız kalan padişahı öldürmek için çok büyük bir fırsat yakalar. İskender, padişahı koruyabilmek için pazar yerinin üstündeki çatılardan uçarcasına koşarken, Giovanni'nin padişahı öldürmek üzere fırlattığı ok yaydan çıkar.

Kasırga Taygu Koleji'ni zafere taşıyabilecek mi? Yaptığı hile dönüp dolaşıp kendisini bulan Tayfun ne yapacak? Tozkoparanlar'ı pazar yerinde neler bekliyor? Zamangaç'ın yokluğunda Mavi Ay geçmişte mi kalacak? Giovanni'nin padişahı öldürmek için yaptığı plan işe yarayacak mı? İskender görevini yerine getirip padişahı korumayı başarabilecek mi?

59b40843-4629-4088-807f-9bb1f39398c5.jpg

TOZKOPARAN İSKENDER OYUNCULARI KİMLER?

Fotoroman Film'in yapımcılığını üstlendiği Tozkoparan İskender oyuncu kadrosunda; Çağan Efe Ak (İskender), Deniz Erayvaz (Arda), Tuana Naz Tiryaki (Asya), Mert Erdoğdu (Ayberk), Ülkü Hilal Çiftçi (Duygu), Defne Erşen (Ece), Leya Kırşan (Elif), Burak Alkaş (Fikir), Fırat Albayram (Giovanni), Muhittin Korkmaz (Rafet), Sera Tokdemir (Rüya), Esin Gündoğdu (Saniye), Suna Selen (Makbule), Yusuf Gökhan Atalay (Salih), Mehmet Emin Kadıhan (Savaş), Yağız Kılınç (Sinan), Esat Polat Güler (Tayfun) gibi isimler yer alıyor.

TOZKOPARAN İSKENDER NEREDE ÇEKİLİYOR?

Tozkoparan İskender dizisinin çekimleri, İstanbul'un Asya Yakası'nda yer alan Beykoz ilçesinde yapılıyor. Çoğu sahneler ormanlık alanda çekilirken, dizideki okul sahneleri ise aynı ilçede yer alan Taygu Koleji'nde gerçekleştiriliyor.

TOZKOPARAN İSKENDER KONUSU NE?

Daha çocuk yaşta rekorlara imza atmış süper kahraman İskender günümüze geliyor. Üstelik yol arkadaşları Salih ve Fikri hocaları ve peşinden ayrılmayan ezeli düşmanı Giovanni ile birlikte. 12 yaşında olmasına rağmen olağanüstü yeteneklere sahip olan kemankeş İskender, 2020 yılından yaşadığı döneme geri dönmez ise tarihin seyri değişecek, Tozkoparanlar yok olacak ve kötüler kazanacak. Fakat İskender'in derdi sadece bu değil. Onu günümüzde de pek çok sorun bekliyor olacak. Bir türlü kontrol etmeyi beceremediği güçleri, sürekli peşinde olan Venedikli okçu Giovanni ve okuldaki baş belası Kasırga takımı. Ve tabi ki tüm bu tehlikelere karşı Mavi Ay takımı İskender'i yalnız bırakmayacak.

ea46ddbd-80e4-4072-8f12-9891e8b8754c.jpg

TOZKOPARAN SON BÖLÜM İZLE

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN