Yasak Elma sezon finali yapıyor: Hasan Ali veda ediyor, Ender'in durumu muamma...

Yasak Elma 110. bölüm sezon finali özet, belli oldu. 4. sezonuyla ekranların uzun soluklu yapımlarından biri olan Yasak Elma, bu akşam yayınlanacak 110. bölümüyle sezon finali yapacak. Ağustos ayında 5. sezonuyla izleyicisiyle buluşacak dizide Erdal Özyağcılar projeden ayrılırken, Şevval Sam'ın durumu henüz netlik kazanmadı. İşte, sürprizlerle dolu yeni bölüm son fragman...

Yasak Elma 110. yeni bölüm sezon finali neler olacak, merak konusu oldu. Şahika karakterini oynayan Nesrin Cavadzade'nin veda ettiği Yasak Elma'nın sezon finali bölümünde şaşırtan gelişmeler yaşanıyor. Ender, gizemli birinden aldığı telefonla hemen Yıldız'a koşar ve belgelerin ya gerçekten onlarda olduğunu ya da birinin onlara oyun oynadığı ihtimalini çözmeye çalışır. Kaya'da işin içine girer ve Hasan Ali'den şüphelenerek Ender'e yardım eder. Öte yandan Hasan Ali de Kaya'dan şüphelenirken bir plan yapar. Yıldız ve Ender, Hasan Ali operasyonunu uygularken Hasan Ali'nin "Baskın basanındır" sözleri heyecan uyandırır.

YASAK ELMA 110. BÖLÜM (4. SEZON FİNALİ) FRAGMANI

110. YENİ BÖLÜM SEZON FİNALİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

İlk kez 2018 yılında ekranlara gelen ve her sezon reyting listesinde zirveyi hiçbir yapıma bırakmayan Yasak Elma'nın 110. bölümü (4. sezon finali), 10 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat 21.00'de Fox TV'de seyircisiyle buluşacak. Daha öncesinde ise saat 20.00'de son bölümün özetinin yayınlanacağını belirtelim. Yasak Elma tüm bölümler izlemek için ücretsiz dijital platform Fox Play'i ziyaret etmek mümkün.

Yasak Elma son bölümde neler oldu, göz atalım: Şahika'nın ölümü herkesi şoke ederken, bundan en çok etkilenen kişi Kaya'dır. Ender, Kaya'ya destek olmak için tüm geçmiş hesaplaşmalarını bırakarak onun yanında olur. Hasan Ali ise Şahika'nın ölümünü hisseleri almak için fırsat bilir ve harekete geçer. Ender ve Yıldız'ın birlik olma vakti gelmiştir.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Yasak Elma 110. bölüm (sezon finali) özeti: Ender ve Yıldız, Hasan Ali'nin açığını yakalamak için el ele verip planlar yaparken, Hasan Ali de boş durmaz. Ender, Kaya ile ilgili kararını verip harekete geçer. Hasan Ali, Yıldız ve Ender'in yüzleşmesi beklenmedik bir felaketle yarım kalır.

YASAK ELMA DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Zeynep (Sevda Erginci) ve Yıldız (Eda Ece) birbirine çok düşkün ama hayalleri birbirinden tamamen farklı olan iki kardeştirler. Yıldız'ın hayatı sosyetenin kraliçesi Ender Argun ile (Şevval Sam) tanışınca değişir. Ender Yıldız'ı kocası Halit Argun'dan (Talat Bulut) kurtulmak için kullanmaya karar vermiş ve Yıldız'a hayatının teklifini sunmuştur. Yıldız'ın hayatında bunlar olurken, Zeynep'in çalıştığı firma Alihan Taşdemir (Onur Tuna) tarafından satın alınır. Alihan son derece kibirli, ukala, zengin bir iş adamıdır. Zeynep ve Alihan'ın zıtlıkları kısa zamanda bir etkileşime dönüşür. Zeynep'in bilmediği şey ise Alihan'ın Halit'in ortağı ve ikinci karısının kardeşi olmasıdır. Yıldız'ın vereceği karar sadece kendini değil Zeynep'i de etkileyecektir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Nesrin Cavadzade tatil sezonunu açtı
Eda Ece, Yasak Elma'nın senaryosunu yanlışlıkla paylaştı!
Ege Kökenli ile Doğu Demirkol internet dizisinde buluşuyor

Hayat Haberleri