Eda Ece, Yasak Elma'nın senaryosunu yanlışlıkla paylaştı!

Eda Ece, Yasak Elma'nın senaryosunu yanlışlıkla paylaştı!

Başrolünde yer aldığı Yasak Elma dizisinin setinden enstantane paylaşan Eda Ece, farkında olmadan gelecek bölümlere ait senaryoyu yayınladı. Yaptığı hataya fark eden ünlü oyuncu, paylaşımını apar topar kaldırdı. İşte, Eda Ece'nin hayatı...

Yasak Elma dizisinde 'Yıldız' karakterini oynayan Eda Ece, sosyal paylaşım sitesi Instagram'da kazayla 'spoiler' verdi. Yaptığı paylaşımda, gelecek bölümlerde yaşanacakların yazdığı senaryoya yer veren başarılı oyuncu, sosyal medyada gündem olan ifşanın ardından paylaşımı sildi.

Yasak Elma'nın yeni bölümünde, Hasan Ali Kuyucu (Erdal Özyağcılar) ve Şahika'nın (Nesrin Cavadzade) evleneceği ortaya çıktı. Ender, elindeki görüntülerle Hasan Ali'yi cinayete teşebbüs suçuyla tehdit edecek ve evlenip hisselerin bir kısmını üzerine almak isteyecek. Çaresiz teklifi kabul eden ve Ender'le evleneceğini sanan Hasan Ali yine oyuna gelecek. Şahika ile evlendiğini gören Hasan Ali 1 gün içinde boşanmak için harekete geçse de çabaları boşa çıkacak.

150220211714388873885-horz.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN