Yasak Elma son bölümde Cansu'dan büyük intikam planı!

Yasak Elma son bölümde Cansu'dan büyük intikam planı!

Yasak Elma 108. bölüm neler olacak, heyecanla bekleniyor. Kaya'nın geri dönmesi, Ender'in bütün gelecek planlarını alt üst eder. Şahika, Kaya üzerinden Ender'i üzerek yenme derdindeyken, yaşadığı tesadüfler onu Ömer ile bir araya getirir. Yıldız, yalanın ortaya çıkmaması için mecburen Ender ile el sıkışır. İşte, şoke eden son fragman...

Yasak Elma 108. bölüm özet, ortaya çıktı. Başrollerinde Şevval Sam, Eda Ece, Nesrin Cavadzade, Şafak Pekdemir, Erdal Özyağcılar'ın yer aldığı Yasak Elma, yeni bölümüyle bu akşam ekranlara gelmeye hazırlanıyor. 2018 yılından beri yayınlanan dizi, senaryosuyla seyircinin ilgisini 4 sezondur yüksek tutmayı başarıyor.

YASAK ELMA 108. BÖLÜM FRAGMANI

yasak-elma-5782-galeri-resim-8b994d50-81cf-452f-afcf-68dd6043ffe5.jpg

108. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Güçlü oyuncu kadrosu ve ilgi çekici senaryosuyla beğeni toplayan Yasak Elma'nın 108. bölümü, 26 Nisan 2021 Pazartesi günü saat 21.00'de Fox TV'de yayınlanacak. Ancak saat 20.00'de önceki bölümün özeti izleyicisiyle buluşacak. Yasak Elma tüm bölümler izlemek için ücretsiz online platform Fox Play'e göz atmak mümkün.

Yasak Elma son bölümde neler oldu, hatırlayalım: Hasan Ali ve Ender yakınlaşması sonrasında, Ender, Şahika'yı son anda yarı yolda bırakır. Bu da Şahika'nın yeni bir plan yapmasına neden olur. Şahika'nın Ender'den alacağı intikam, eski defterleri açmaktan geçecektir. Yıldız ise annesinin yaptığı büyük bir hatayı kayınvalidesine belli etmeden çözmenin yollarını arar ama kendini daha büyük bir kaosun içinde bulur.

yasak-elma-5782-galeri-resim-dac7016b-028d-4c88-81ac-f97e95880dbe-001.jpg

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Yasak Elma 108. bölüm özeti: Yıldız, Çağatay'ı kaybedeceğini anlayarak son kez bir oyun oynar ve bu sefer şansı yaver gider. Ender, Kaya ile arasını düzeltmeye çalışırken, bir taraftan da ondan şüpheleniyordur. Bütün kapılar tek tek Cansu'nun yüzüne kapanınca Cansu çareyi büyük intikam planı yapmakta bulur ve Hasan Ali'nin davetini basar.

YASAK ELMA NEREDE ÇEKİLİYOR?

Ekranların fenomen dizisi Yasak Elma'nın çekimleri İstanbul'un çeşitli semtlerinde ve mahallelerinde yapılıyor. Sahnelerin genel olarak Asya Yakası'nda yer alan mekanlarda yapıldığını söylemek mümkün. Örneğin, Beykoz ilçesinin Çubuklu semtinde bulunan Hidiv Kasrı'nda çekilen birçok sahne bulunuyor. Dizide Sinan'ın evi Beyoğlu'nun Cihangir semtinde yer alıyor. Bunun haricinde Sarıyer ilçesinin lüks mahallerinde de sahneler çekiliyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN