Survivor Öykü Çelik'in sevgilisi İsmail Berhan kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor?

Survivor Öykü Çelik'in sevgilisi İsmail Berhan kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor?

Survivor 2021'de Ünlüler takımı yarışmacısı Öykü Çelik'in erkek arkadaşı, merak konusu oldu. Zira, yarışmada sürekli sevgilisini özlediğini dile getiren Öykü Çelik, mesajlaşma hakkı kazanarak sevgilisi İsmail Berhan ile hasret giderdi. İşte biyografisi...

Öykü Çelik, Survivor 2021 yarışmasındaki performansıyla izleyenlerin beğenisini topluyor. Ünlü oyuncu her iletişim oyununda erkek arkadaşı İsmail Berhan'ı ne kadar özlediğine vurgu yapıyor. Öykü Çelik, kazandığı mesajlaşma ödülünde sevgilisiyle görüşme fırsatı yakaladı.

İSMAİL BERHAN'IN HAYAT HİKAYESİ

Emlak işiyle uğraşan İsmail Berhan hakkında fazla bir bilgi bulunmuyor. Öykü Çelik, bir arkadaşının yayınladığı fotoğrafı kendi sayfasında yer vererek, sevgilisi İsmail Berhan ile çekilen pozuna kalp emojisi koymuştu.

İsmail Berhan'ın mesleği gayrimenkul üzerinedir.

2021-02-17-112259.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN