Survivor'da kim elendi, eleme adayı kim oldu? İşte kazanan isim

Survivor'da kim elendi, eleme adayı kim oldu? İşte kazanan isim

Survivor bireysel dokunulmazlığı kim kazandı? 12 Haziran 2021 Survivor son bölümde Mavi ve Kırmızı takım arasında dokunulmazlık oyunu için kıyasıya mücadele yaşandı. Bu haftanın ilk eleme aday Batuhan, ikinci eleme adayı ise Aleyna oldu. İşte, Survivor 3. eleme adayı...

Survivor'da 12 Haziran 2021 Cumartesi günü yayınlanan son bölümünde haftanın son dokunulmazlık oyunu oynandı. Daha önce eleme potasından yer alan Aleyna ve Batuhan'ın yanına gelecek üçüncü isim de belli oldu. İki takım da eleme potasında yer almamak için üstün çaba sarf etti.

SURVİVOR DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Survivor son bölümde dokunulmazlık oyunu oynandı. Batuhan ve Poyraz, Ayşe ve Berkay yarı finalde yarıştı. Poyraz Batuhan'ı eledi. Ayşe ve Berkay 2-2 beraberlikle yarışa devam etti. Berkay yarı finalde Ayşe'yi eleyerek Poyraz'ın rakibi oldu. Finalde Poyraz ve Berkay yarıştı. Berkay 5-2'lik skorla Poyraz'ı yendi. Dokunulmazlığın kazananı ise Berkay oldu.

640xauto.jpg

SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor'da dokunumazlığın alınmasının ardından eleme adayı da belli oldu. Dokunulmaz olan Berkay eleme adayı olarak Ayşe'nin adını söyledi. Ayşe Berkay'a, ''Berkay'ın içi rahat olabilir.'' cümlesiyle yanıt verdi.

Dolayısıyla haftanın eleme potasında yer alan isimler Batuhan, Aleyna ve Ayşe oldu. Kimin eleneceği ise merakla bekleniyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN