Survivor Birleşme Partisi'nin kazananı belli oldu: Büyük ödülü kaptı!

Survivor Birleşme Partisi'nin kazananı belli oldu: Büyük ödülü kaptı!

Ekranların fenomen programı Survivor'da iki hün süren Birleşme Partisi, renkli anlara sahne oldu. Dünyaca ünlü şarkıcı Jason Derulo'nun sahne aldığı gecede Ünlüler ve Gönüllüler canlı performans sergiledi. Birinci seçilen Aleyna Kalaycıoğlu, 3 yakınıyla beraber Dominik'te tatil yapacak. İşte detaylar...

Survivor Birleşme Partisi'ne konuk olan Jason Derulo'nun 'tuvalet' sorusu yarışmacıları utandırdı. Partide önce yemek yiyen ekip daha sonra Yunan takımından yarışmacılarla bir araya geldi. Daha sonra birleşme partisinin klasikleşen şarkı yarışmasında Ünlüler ve Gönüllüler performanslarını sergiledi. Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada, "İddialara göre gelmiş geçmiş en iyi sesler bu Survivor'da buluşmuş" dedi.

60616d4d4e3fe116d4a0ea7d.jpg

BİRLEŞME PARTİSİ'NDE KİM BİRİNCİ OLDU?

Yarışmacılar performanslarını sergilemeden önce Acun Ilıcalı bu senenin ödülünü açıkladı. Kazanan seneye 3 yakınıyla birlikte Dominik'e gelecek. Yarışmacılardan en dikkat çeken İsmail Balaban, Dora, İlayda Şeker ve Aleyna Kalaycıoğlu oldu.

Performanslardan sonra kazanan yarışmacı Aleyna Kalaycıoğlu oldu. Sesiyle geceye damga vuran Aleyna, sosyal medyanın da gündemine oturdu.

60616d4e4e3fe116d4a0ea7f.jpg

JASON'DAN UTANDIRAN 'TUVALET' SORUSU

Partide sahne alan ünlü şarkıcı Jason Derulo, konserden sonra yarışmacılarla bir araya geldi. Dominik'te olmaktan çok mutlu olduğunu dile getiren dünyaca yıldız isim, "Çocukluğumdan beri izlediğim bir şov ve insanlar bedenleriyle böyle inanılmaz şeyler yaptığında hep etkileniyorum" dedi.

Yarışmacılara, en çok zorlandıkları şeyi soran Derulo, açlık yanıtını aldı. "Tuvaletinizi nereye yapıyorsunuz?" sorusunu yönelten ünlü yıldız ve yarışmacılar arasında güldüren diyalog yaşandı.

Aleyna'dan "Her yere ormana gidiyoruz" yanıtını alan Derulo, "Peki sizce normal hayatınızı değiştirecek mi, tuvalete gittiğinizde ve birinin evine gittiğinizde lavaboyu kullandığınızda, 'Özür dilerim Survivor'da kaldı' dersiniz" dedi. Melis ise "Sifonu unuttuk" açıklamasıyla herkesi güldürdü. Çocukluk anısını da anlatan Derulo yarışmacılara iyi şanslar dileyerek ayrıldı.

60616da64e3fe116d4a0ea8a.jpg

ESKİ YARIŞMACILAR SURVİVOR'DA

Birleşme Partisi'nin yankıları bugün de devam edecek. Geçtiğimiz yıllarda Survivor'da yarışan isimler bu sene Anlat Bakalım oyunuyla ekranlarda boy gösterecek. Eğlenceli anların sahne aldığı oyundan görüntüler de yayınlandı. Gönüllüler ve eski yarışmacılar arasında yaşanan eğlenceli anlar izleyenleri heyecanlandırdı.

60616d4e4e3fe116d4a0ea83.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN