Esat Yontunç kimdir, kaç yaşında, nereli? Üzücü haberi Acun Ilıcalı duyurdu

Esat Yontunç kimdir, kaç yaşında, nereli? Üzücü haberi Acun Ilıcalı duyurdu

TV8'in sahibi Acun Ilıcalı'nın iş ve çocukluk arkadaşı Esat Yontunç'un annesi Emel Yontuç'un hayatını kaybettiği öğrenildi. Ilıcalı, Yontuç ailesine başsağlığı diledi. İşte, Esat Yontunç biyografisi...

Yakın arkadaşı Esat Yontunç'un vefat eden annesi Emel Yontuç'un fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan Acun Ilıcalı, "Sen sadece Esat'ın annesi değil, dünyadaki bir melektin, en zor zamanımda omzuma kondun, evine aldın, benim hayata tutunmama vesile oldun. O evde bana gösterdiğin şefkati asla unutmayacağım. Seni hep kızlarıma örnek göstereceğim. Sen benim canım Emel teyzemsin... Nur içinde yat, hep aklımda olacaksın. Mekanın cennet olsun..." notu düştü.

2021-02-04-151715.jpg

ESAT YONTUÇ'UN HAYAT HİKAYESİ

1969 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Lise eğitimini Moda Koleji'nde tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi'nde lisans eğitimi aldı.

Acun Ilıcalı'nın çocukluk arkadaşı olan Esat Yontunç, bir dönemin ilgiyle takip edilen programı Acun Firarda'nın kamera arkasında yer aldı.

Esat Yontunç, TV8 kanalında yayınlanan Survivor başta olmak üzere birçok programın yapımcılığını üstlendi.

Esat Yontunç, 2021 yılı itibarıyla 52 yaşındadır.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @esatyontunc kullanıcı adıyla yer almaktadır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN