Aslışah Alkoçlar kimdir, kaç yaşında, nereli? Kaan Demirağ ile dünyaevine girdi

Aslışah Alkoçlar kimdir, kaç yaşında, nereli? Kaan Demirağ ile dünyaevine girdi

Aslışah Alkoçlar ile Kaan Demirağ arasında kaç yaş fark var, merak konusu oldu. Hülya Koçyiğit ile Selim Soydan çiftinin torunu olan sosyetik isim, bir süredir nişanlı olduğu iş insanı ile nikah masasına oturdu. İşte, Aslışah Alkoçlar biyografisi...

Ender-Gülşah Alkoçlar çiftinin kızları Aslışah Alkoçlar, ocak ayında nişanlandığı, gıda sektöründe faaliyet gösteren HD Group'un veliahtı Kaan Demirağ ile evlendi. İkilinin nikah töreni, aile arasında Beşiktaş'ta bir otelde gerçekleşti.

Aslışah Alkoçlar, elbiseye benzer sade bir gelinlik tercih etti. Koronavirüs salgını nedeniyle sınırlı sayıda insanın katıldığı düğünde, nikah memurunun sorusu üzerine Alkoçlar'ın bağırarak verdiği evet yanıtı dikkat çekti.

aslisah3.jpeg

ASLIŞAH ALKOÇLAR'IN HAYAT HİKAYESİ

1993 yılında İzmir'de dünyaya geldi. Gülşah Soydan ve Ender Alkoçlar çiftinin küçük kızıdır. Ablası ise, geçen yıllarda Engin Altan Düzyatan ile evlenen Neslişah Alkoçlar'dır.

Aslışah Alkoçlar 15-16 yaşlarında kar kayağı sporunda milli sporcu oldu. Lisans eğitimini Londra'da ekonomi üzerine tamamladı.

Alaçatı'da bir butik otelin başına geçerek iş hayatına adım attı.

ÖZEL YAŞAMI

1993 doğumlu olan Aslışah Alkoçlar, 2021 yılı itibarıyla 28 yaşındadır.

Moda ve gıda sektörüyle de ilgili olan Aslışah Alkoçlar, iş insanı Kaan Demirbağ ile Ocak 2021 nişanlandı, 5 Şubat 2021'de evlendi.

Aslışah Alkoçlar 1.73 cm boyunda, 52 kilo ve oğlak burcudur.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @aslisah.alkoclar kullanıcı adıyla yer almaktadır.

142132828-1767332240106613-3428456261721541571-n.jpg

KAAN DEMİRAĞ KİMDİR?

1983 yılında dünyaya geldi. 2021 yılı itibarıyla 38 yaşındadır. Eşi Aslışah Alkoçlar ile aralarında 10 yaş fark vardır.

Gıda sektöründe faaliyet gösteren HD Group'un veliahtı olan Kaan Demirağ, 2009 yılında o dönem sevgilisi olan Nur Atan'a yaptığı görkemli evlilik teklifi ile adından söz ettirmişti. İkili kısa bir süre sonra nikah masasına oturmuş fakat sessiz sedasız boşanmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN