Efecan Şenolsun kimdir, kaç yaşında, nereli? Elit İşcan taciz davasında karar çıktı

Efecan Şenolsun kimdir, kaç yaşında, nereli? Elit İşcan taciz davasında karar çıktı

Dizi setinde Elit İşçan'a cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla yargılanan Efecan Şenolsun, kesin ve inandırıcı delil bulunamaması nedeniyle beraat etti. İşte, Efecan Şenolsun biyografisi...

2018'de çekilen 'Yaşamayanlar' dizisinde yaşanan taciz iddiası, mahkemeye taşındı. Bir başka sahnenin çekimini bekleyen şikayetçi Elit İşcan'ın yanına giden Efecan Şenolsun'un, bir anda İşcan'ın arkasından sarıldığı, uzaklaşmasını önlediği iddia edilmişti. İşçan, mağdur olduğunu söyleyip Şenolsun'a dava açmıştı. Davada sanık olarak yargılanan ünlü oyuncu hakkında beraat kararı verildi.

EFECAN ŞENOLSUN TACİZ DAVASI SONUÇLANDI MI?

Efecan Şenolsun, duruşma sonrası şu açıklamayı yaptı: "Kişisel ihtiraslarına ve hırslarına dayalı iddialarıyla hayatımın iki buçuk yılını çalan Elit İşcan'a karşı verdiğim hukuki mücadeleyi kazandım. Başından beri gerçek dışı kurgularına mahkemeyi ve kamuoyunu inandırmaya çalıştılar. Kasten mahkeme sürecinin uzamasını sağladılar. Düzenli biçimde yalanlara ve çarpıtmalara dayalı basın açıklamaları yaptılar. Mesleğimle, kişiliğimle alay eden üslupta ve dava konusuna yakışmayan ciddiyetsizlikte beyanatlarda bulundular. Bütün bu süreçte amaçlarına hizmet etmemek için, ailemi yıpratmamak adına ve hukuka olan inancımdan dolayı sessiz kaldım."

elitiscan-mustang-6-copy.jpg
Elit İşcan

EFECAN ŞENOLSUN'UN HAYAT HİKAYESİ

11 Eylül 1992 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. Efecan Şenolsun'un kardeşi oyuncu Melisa Şenolsun'dur.

16 yaşındayken İzmir'den İstanbul'a oyuncu olma hayaliyle adım attı. Fakat babasının isteği üzerine İzmir'e geri dönüp lise eğitimini tamamladı. Liseden mezun olduktan sonra Bilgi Üniversitesi'ni kazanarak İstanbul'a yerleşti.

Efecan Şenolsun, ilk oyunculuk deneyimini 'Güneşi Beklerken' dizisinde rol alarak yaşadı. 'Paramparça' adlı dizide oynadığı 'Özgür' karakteriyle adını duyurdu.

'Bu Şehir Senindir' adlı kısa filmdeki performansıyla film festivalinde ödül aldı.

2015 yılında 'Nadide Hayat' sinema filminde 'Cem' karakteriyle boy gösterdi. 2018'de yayınlanan 'Çarpışma' dizisinde 'Yakup' karakterini oynadı.

Sporcu kimliğiyle de bilinen Efecan Şenolsun, profesyonel boksörlük yaptı.

ÖZEL YAŞAMI

1992 doğumlu olan Efecan Şenolsun, 2021 yılı itibarıyla 29 yaşındadır ve bekardır.

Efecan Şenolsun 1.82 metre boyunda, 62 kilo ve başak burcudur.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @efecansenolsun, Twitter'da @efecansenolsun kullanıcı adıyla yer almaktadır.

42069061-378308762741744-3558715079180444417-n.jpg
Efecan Şenolsun

EFECAN ŞENOLSUN DİZİLERİ

2013 - Güneşi Beklerken (Can)
2015-2014 - Paramparça (Baterist Özgür)
2018 - Çarpışma (Yakup)

EFECAN ŞENOLSUN FİLMLERİ

2015 - Kocan Kadar Konuş (Murat)
2015 - Nadide Hayat (Cem)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN