Reha Kapsal kimdir, kaç yaşında, nereli? Emre Bol'a sert sözler

Reha Kapsal kimdir, kaç yaşında, nereli? Emre Bol'a sert sözler

Reha Kapsal Emre Bol olayı nedir, merak konusu oldu. A Spor'da yorumculuk yapan ikili arasında tansiyon yükseldi. Görüşlerini dile getiren sosyal medya kullanıcıları, kavga ve polemikleriyle bilinen Emre Bol'a tepki gösterirken, Reha Kapsal'a destek mesajları paylaştılar. İşte detaylar...

Eski teknik direktör Reha Kapsal, yorumculuk yaptığı A Spor televizyonundaki bir programda Emre Bol ile yaşadığı tartışma, sosyal medyada gündem oldu.

REHA KAPSAL EMRE BOL TARTIŞMASI NEDİR?

Emre Bol'un Reha Kapsal'a, "Sen yorumcu değilsin ben bu işi yapıyordum, sen bu işi yapmıyordun" sözleri sonrasında Reha Kapsal "Milli takım çalıştırdım, 4 tane şampiyonluğum var" sözleri ile karşılık verdi. Kapsal, Bol'a "Ben kameramanlık yapıp yorum yapmıyorum" ifadelerini kullandı.

REHA KAPSAL'IN HAYAT HİKAYESİ

11 Nisan 1963 tarihinde dünyaya geldi. Reha Kapsal aslen Diyarbakırlıdır. 2021 yılı itibarıyla 58 yaşındadır.

1982 yılında Altay ile futbolculuk hayatına başladı. Daha sonra Trabzonspor, Aydınspor, Zeytinburnuspor ve Malatya Belediyespor takımlarında forma giydi. 1997yılında Malatya Belediyespor takımı formasıyla yeşil sahalara veda ederek teknik direktör oldu.

Marmaris Belediyespor, Manisaspor, Altay, Kayserispor, BB Ankaraspor, Ankaragücü, Karşıyaka, Osmanlıspor ve Şanlıurfaspor ve Türkiye U21 takımlarını çalıştırdı. 2008-09 sezonunda başına geçtiği Karşıyaka'yı 1. Lig play-off'a kadar taşısa da finalde Kasımpaşa'ya kaybederek Süper Lig'in kapısından döndü.

46624446-798744600461711-1946645864004017839-n.jpg

REHA KAPSAL'IN KARİYERİ

2 Şubat 2010 tarihinde Manisaspor ile 1.5 yıllık sözleşme imzalamasına rağmen 7 Haziran 2010'da transfer döneminde yönetimle yaşadıkları anlaşmazlıklar sonucu, yollarını ayırdı.

Teknik direktörlük kariyerine ara veren Reha Kapsal, Bein Sports ve A Spor'da yorumculuk yaptı. 15 Temmuz FETÖ darbe girişiminin yıl dönümünde çekilen klipte oynadı ve elde ettiği geliri şehit ailelerine bağışladı.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @rehakapsal, Twitter'da @rehakapsal kullanıcı adıyla yer almaktadır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN