Survivor Gonca Kakar kim, kaç yaşında, nereli, evli mi? Ünlüler takımına taze kan

Survivor Gonca Kakar kim, kaç yaşında, nereli, evli mi? Ünlüler takımına taze kan

2021 Survivor yarışmacısı Gonca Kakar'ın hayat hikayesi, merak konusu oldu. Zira, Ünlüler takımına yedekler listeden dahil olan isim, sportmen kimliğiyle dikkat çekiyor. ;ite, Gonca Kakar biyografisi...

Survivor 2021'e yedeklerden katılan yeni yarışmacıların isimleri belli oldu. Ünlüler takımında yedek kadrodan Gonca Kakar, Aleyna Çalışkan ve Doğan Keser katıldı. TV8'in fenomen programında, yeni yarışmacıların dahil olmasıyla neler yaşanacağı heyecanla bekleniyor.

SURVIVOR GONCA KAKAR'IN HAYAT HİKAYESİ

1989 yılında dünyaya geldi.

Mersin Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu'ndan (BESYO) mezun oldu. Gonca Kakar'ın mesleği, beden eğitimi öğretmenliği ve pilates eğitmenliği yapıyor.

Sosyal medyada sık sık spor yaptığı anlara dair paylaşımlarda bulunana Gonca Kakar, sağlıklı yaşam üzerine çalışmalarını sürdürüyor.

ÖZEL YAŞAMI

1989 doğumlu olan Gonca Kakar, 2021 yılı itibarıyla 32 yaşındadır ve bekardır.

Gonca Kaka 1.77 metre boyunda, 64 kilo ve yay burcudur.

Fiziğiyle ve hırslı yapısıyla dikkat çeken Gonca Kakar, dalış yapmak, kitap okumak, yeni müzikler ve yerler keşfetmenin vazgeçilmezleri olduğunu ifade ediyor.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @beslenme_spor_yasam kullanıcı adıyla yer almaktadır.

ic5nvpxroewgimtw6zhmpw.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN